Gaivūs Medienos Kvepalai su Citrusine Nata Unisex FM 907

Escentric Molecules Molecule 02 analogas FM 907 kvepalai internetu
PURE Royal 907 kvepalai vyrams ir moterims. Gaivus ir šiltas unisex kvapas. Šis unikalus kvapas visų pirma susideda iš kelių natų, kurios suteikia jam išskirtinį ir intriguojantį charakterį.
Tai šiltas ir gaivus kvapas, kuris ir vilioja, ir guodžia. Jo kompozicijos unikalumas leidžia dėvėtojui iš tikrųjų įvertinti šiltų ir gaivių natų grožį, kuris žinomas dėl sodraus gintaro kvapo.
FM 907 kvepalai yra universalūs ir tinka įvairiems sezonams ir progoms. Jo kvapas viliojantis vėsesniais rudens ir žiemos mėnesiais, kai šilta, jauki aura papildo rudens ir žiemos atmosferą. Tačiau jis taip pat gali būti dėvimas pavasarį ir vasarą, suteikiant intrigos ir patrauklumo lengvesniems drabužiams.
Kvepalai patiks tiek vyrams, tiek moterims, vertinantiems minimalistinius kvapus su rafinuotumu. Dėl unisex prigimties jis tinka visiems, kurie trokšta žavingo ir nepakartojamo kvapo, kuris nebūtų pernelyg stiprus. Kvapas dažnai siejamas su asmenimis, kurie turi rafinuotą skonį ir yra patikimi.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivius, šiltus Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs į Molecule 02 kvepalų aromatą. Medienos kvepalai su citrusine nata.

PURE Royal FM 907 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: geltonas mandarinas, citrina, ananasas, bergamotė, tvertikas, kardamonas, rožiniai pipirai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, pakalnutė, juodieji pipirai, vilkdalgis, ozono natos.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: sausa mediena, baltas muskusas, šiltos natos, pudrinės natos, vetiveris, kedras.
Kvapas: medienos su citrusine nata.
Charakteris: gaivus, nepagaunamas
FM 907 kvepalai įkvėpti Molecule 02 aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170907
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Escentric Molecules Molecule 02 analogas FM 907 kvepalai internetu 

FM kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390907
Kaina: 00.41 €     FM 907 kvepalai įkvėpti Molecule 02 kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas21:41

    Labai subtilus, saldžiai gaivus, kaip drėgnas vėjelis, kurio kvapas šiek tiek panašus į baltų rožių krūmą. Labai gražus, bet labai tylus. Šis kvapas puikiai tinka, kai pavargsti nuo stiprių kvepalų ir sunkaus jų kvapo ir norisi kažko intymaus.

    AtsakytiPanaikinti