Elegantiški Gėlių Kvepalai su Šiprine Nata Unisex FM 908

Tom Ford White Patchouli analogas FM 908 kvepalai internetu
PURE Royal 908 kvepalai vyrams ir moterims. Kvepalai yra gaivūs, šilti ir aromatingi, užburiantys pojūčius elegantišku natų deriniu. Šis išskirtinis kvapas - tai nuostabi gėlių, medienos ir muskuso akordų kompozicija, sukurianti gaivų sodo ir gėlino aromatą.
Kvapas prasideda gyvybingų bergamočių ir slyvų pliūpsniu, suteikdamas kompozicijai gaivų ir energingą prisilietimą. Kvapui vystantis, širdies natos atskleidžia sodrią ir aksominę rožių, jazminų ir bijūnų puokštę, suteikiančią aromatui elegantiškumo ir aromatingumo. Pagrindinės pačiulių, smilkalų ir ambretų sėklų natos suteikia šiltą ir jausmingą pagrindą.
FM 908 kvepalai yra universalūs ir tinkami įvairioms progoms ištisus metus. Dėl elegantiškos ir šiltos prigimties kvepalai ypač tinka vakariniams drabužiams ar ypatingiems renginiams. Jo žavus kvapas palieka ilgalaikį įspūdį ir skleidžia elegantiškumo bei pasitikėjimo jausmą.
Šis aromatas skirtas tiek vyrams, tiek moterims, vertinantiems prabangius ir nesenstančius kvapus. Tai puikus aromatas tiems, kurie trokšta elegantiško ir įsimintino kvapo.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivius, elegantiškus Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs TF White Patchouli kvepalų aromatą. Gėlių kvepalai su šipro nata.

PURE Royal FM 908 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, kalendra, slyva.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, rožė, bijūnas, zomša.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačiulis, ambrette sėklos, samanos, gintaras.
Kvapas: gėlių su šiprine nata.
Charakteris: elegantiškas, gaivus lyg sodas ryte
FM 908 kvepalai įkvėpti White Patchouli aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170908
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Tom Ford White Patchouli analogas FM 908 kvepalai internetu 

FM kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390908
Kaina: 00.41 €     FM 908 kvepalai įkvėpti White Patchouli kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. gėlės21:18

    Koks gražus šis aromatas, man jis labai žaismingas, brutalus ir seksualus. Su juo galima klaidžioti po mišką, kuriame auga gėlės ir šiek tiek drėgna žemė, užeiti į namą, kuriame seniai niekas negyvena. Geriausias jo laikas yra pavasaris ir vasara. Šaltu oru jis kvepia tyliau ir greičiau nurimsta.

    AtsakytiPanaikinti