Citrusiniai Kvepalai su Žaliosios Citrinos Nata Unisex FM 911

Jo Malone London Lime Basil & Mandarin analogas FM 911 kvepalai
PURE Royal 911 kvepalai vyrams ir moterims. Kvepalai yra pozityvūs, juose dera gaivinantys laimo, aromatingo baziliko ir gyvybingo greipfruto kvapai. Šis aromatas yra puikus citrusinių vaisių ir žolelių natų sintezė, sukuriantis gaivų ir pakylėjantį aromatą.
Kvepalai tinka visiems metų laikams, o ypač šiltesniais pavasario ir vasaros mėnesiais. Dėl gyvybingų ir energijos suteikiančių savybių jis puikiai tinka kasdieniam dėvėjimui, todėl jūsų kasdienybė suteikia gaivumo pliūpsnį. Nesvarbu, ar vykstate į biurą, susitinkate su draugais ar mėgaujatės saulėta šiluma, šis aromatas papildys jūsų nerūpestingą vasaros kasdienybę.
Sukurtas tiek vyrams, tiek moterims, FM 911 kvepalai skleidžia unisex kvapą, kuris peržengia lyčių ribas. Jo traškios citrusinės natos sklandžiai susilieja su žemiška baziliko esencija, sukurdamos universalų aromatą, tinkantį įvairioms asmenybėms ir stiliams. Jis skirtas tiems, kurie vertina pusiausvyrą tarp džiaugsmo ir ramybės, kurie priima gyvas ir gaivinančius gyvenimo aspektus, išlaikydami teigiamą atmosferą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos pozytivius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs į JM Lime Basil & Mandarin kvepalų kvapą. Citrusiniai kvepalai su žaliosios citrinos nata.

PURE Royal FM 911 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: greipfrutas, bergamotė, žalioji citrina, bazilikas, citrina.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: čiobreliai, alyvos, jazminas, vilkdalgis.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vetiveris, pačiulis, kedras, gauruotasis švitrūnas, muskusas.
Kvapas: citrusinis su žaliosios citrinos nata.
Charakteris: pozityvus, žavintys.
FM 911 kvepalai įkvėpti Lime Basil & Mandarin aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170911
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Jo Malone Lime Basil & Mandarin analogas FM 911 kvepalai

FM kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390911
Kaina: 00.41 €     FM 911 kvepalai įkvėpti Lime Basil & Mandarin kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Saulė19:24

    Susideda iš lengvų ir švelnių natų. Šis kvapas dvelkia žalios bergamotės gaiva debesuotomis, vėjuotomis vasaros dienomis. Suteikia švaros pojūtį. Jis turi individualų charakterį, į nieką kitą nėra panašaus. Šimtas procentų unisex.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas20:35

    Jei ieškote lengvų, gaivių kvepalų, tai būtent šis. Man patinka šis kvapas. kvepinuosi bet kada, man tai labai pakelia nuotaiką ir primena vasarą.
    Kvapas gerai subalansuotas, ne per saldus, ne per aštrus... tai vienas iš tų, kurie yra pakankamai lengvi ir taip gerai subalansuoti, kad juo kvepėdama jausitės puikiai ir tikriausiai sulauksite daugybės komplimentų. Jis ypač tinka karštesniam/drėgnesniam orui.

    AtsakytiPanaikinti