Gaivūs Citrusiniai Kvepalai Vyrams ir Moterims FM 902

Calvin Klein CK One analogas FM 902 kvepalai vasarai
PURE Royal 902 unisex kvepalai. Tai unisex aromatas, įkūnijantis gaivų ir jaunatvišką kvapą. Tai populiarus pasirinkimas tiek vyrams, tiek moterims, kurie vertina švarų ir gaivų kvapą. Tai vasara kvepalų buteliuke ir gaivaus oro gurkšnis.
Kvapo pradžioje atsiveria kvapnios bergamotės ir švieži ananasai, po kurių – subtili jazminų, žibuoklių ir rožių puokštė. Bazinėse natose – šiltas ir jaukus muskuso ir gintaro derinys.
Dėl gaivinančios ir lengvos kompozicijos jis ypač gaivina šiltesniais mėnesiais, o dėl jaukių muskuso ir gintaro atspalvių tinka ir vėsesniais metų laikais.
FM 902 kvepalai idealiai tinka asmenims, kurie vertina kvapą, kuris skleidžia lengvo pasitikėjimo ir modernumo jausmą. Tai patinka tiems, kurie palaiko minimalistinį ir šiuolaikišką gyvenimo būdą. Nesvarbu, ar esate vyras, ar moteris, šis aromatas sukurtas taip, kad papildytų jūsų natūralų žavesį ir eleganciją.
Dėl džiaugsmingo ir energingo kvapo jis puikiai dera prie kasdienės aprangos, pavyzdžiui, džinsų ir baltų marškinėlių, todėl jūsų kasdienei išvaizdai suteikia patrauklumo.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivius pavasario vasaros Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu prilygsta CK One kvepalų kvapui.

PURE Royal FM 902 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, bergamotė, citrina.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: apelsinų eterinis aliejus, apelsinmedžio žiedai, pipirai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, muskusas, samanos.
Kvapas: citrusinis su šiprine nata.
Charakteris: gaivus, šviesus, suteikiantis energijos
FM 902 kvepalai įkvėpti CK One aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170902
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Calvin Klein CK One analogas FM 902 kvepalai vasarai

FM kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390902
Kaina: 00.41 €     FM 902 kvepalai įkvėpti CK One kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Olivija12:17

    Kas ieško ryškaus, gaivaus, unisex citruso už mažą kainą, galite imti ir pasidžiaugti. Kvapas turi daug gerbėjų ir vis dar populiarus šiandien. Tai sultingas, linksmas, gaivus aromatas, puikus pasirinkimas vasarai. Šis kvapas nuo šiol visada bus mano kvepalų lentynoje.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Klasika18:25

    Kalėdinė dovana man ir man tai patinka. Tai tobuli kasdieniai kvepalai. Kvepalai švaraus ir gaivaus kvapo ir išlieka ant mano odos puse dienos. Mano vyrui tai labai patinka, todėl tai yra pliusas. Lengvas pavasario/vasaros kvapas puikiai tiks bet kada.

    AtsakytiPanaikinti