Rytietiški Kvepalai su Medžio Nata Moterims FM 448

Marc Jacobs Decadence analogas kvepalai FM 448 pigiau
PURE 448 - nebrangūs rytietiški kvepalai. Tai ramus, hipnotizuojantis ir prabangus kvapas, puikiai tinkantis tiems, kurie savo gyvenime vertina dekadansą.
Aromatas atsiveria sodriu slyvų, šafrano ir rožių žiedlapių mišiniu, sukuriančiu gundančią ir paslaptingą aurą. Kvapui nusistovėjus, vanilės, jazminų ir raudonėlių natos suteikia kompozicijai gėlių elegancijos. Pagrindinės vetiverijų, baltojo medžio ir gintaro natos suteikia šiltą ir jausmingą pagrindą, paliekant ilgalaikį įspūdį.
FM 448 kvepalai yra puikus pasirinkimas vėsesniam metų laikui, kvapas puikiai tinka rudeniui ir žiemai, nes kvepalų gilus ir svaiginantis aromatas dera su jaukia ir romantiška šaltojo laikotarpio atmosfera. Jis taip pat tinka vakare ir ypatingomis progomis, kur jo viliojantis buvimas gali padaryti ilgalaikį įspūdį.
Šis aromatas sukurtas pasitikinčiai ir rafinuotai moteriai, nebijančiai leistis į gyvenimo malonumus. Derinkite jį su prašmatnia apranga, kad sustiprintumėte kvepalų prabangų charakterį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos viliojančiai saldžius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims, savo aromatu panašus į Decadence kvepalų kvapą. 

PURE FM 448 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: rožių žiedlapiai, šafrano žiedai, baltieji miškai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: arabinis jazminaitis, slyva, kvapioji vanilė
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vetiveris, gintaras, muskusas
Kvapas: rytietiški kvepalai su medžio nata
Charakteris: stebinantis, viliojantis, su saldžia nata
FM 448 kvepalai įkvėpti Decadence aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100448
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Marc Jacobs Decadence analogas kvepalai FM 448

FM Kvepalų mėginėliai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390448
Kaina: 00.41 €        FM 448 kvepalai įkvėpti Decadence kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. prabangus kavapas11:51

    Tai aštrus, saldus, egzotiškas, paslaptingas, įvairiapusis kvapas. Jaučiu tirštą gintarą su šafranu, šiek tiek rožių ir ką nors gaivaus. Pirmieji kvepalai mano gyvenime, kurie kvepia prabangiai.

    AtsakytiPanaikinti