Gundantys Šipriniai Vaisiniai Kvepalai Moterims FM 372

Creed Aventus for Her analogas kvepalai FM 372 pigiau
PURE 372 - viliojantys moteriški kvepalai. Dėl savo unikalaus vaisių ir gėlių natų derinio jis sukuria kerinčią aurą, kuri palieka ilgalaikį įspūdį.
Kvapas prasideda sultingo obuolio, bergamotės ir citrinos pliūpsniu, sukuriant vaisių ir gaivią viršutinę natą. Nusistovėjus kvapui, atsiranda subtilūs rožių ir lelijų žiedlapiai, kurie suteikia moteriškumo ir romantiškumo. Kvapą dar labiau sustiprina turtinga ylang-ylang, gintaro ir pačiulių bazė, kuri atskleidžia šiltą ir gilų aromatą.
Dėl gaivių ir vaisių viršutinių natų jis ypač tinka pavasariui ir vasarai, sukeldamas džiaugsmo ir gyvybingumo pojūtį. Šiais šiltesniais mėnesiais FM 372 kvepalai puikiai tinka dienos renginiams, nesvarbu, ar tai priešpiečiai, pietūs ar atsitiktinė išvyka.
Kvepalų viliojantys ir klasikiniai atspalviai taip pat yra puikus pasirinkimas vakarinei aprangai. Kvepalų gylis ir jausmingumas puikiai tinka vėsesniems sezonams, pavyzdžiui, rudeniui ir žiemai. Jis gali suteikti elegancijos nakčiai ar oficialiam renginiui, palikdamas žavingo aromato pėdsaką.
Šis aromatas skirtas šiuolaikiškai ir pasitikinčiai moteriai, vertinančiai tiek prabangą, tiek individualumą. Šie kvepalai įkūnija harmoningą jėgos ir moteriškumo derinį, todėl tinka įvairaus amžiaus ir asmenybės moterims.
Kai reikia derinti aprangą su šiuo kvapu, jis papildo įvairius stilius. Kvepalų universalumas leidžia paryškinti bet kokį ansamblį, nesvarbu, ar tai būtų klasikinė ir formali, ar kasdieninė apranga.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gundančius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims, savo aromatas panašus į Aventus for Her. kvepalų kvapą. Geri nebrangus kvepalai.

PURE FM 372 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: pačiulis, žalieji obuoliai, bergamotė, citrina, rožiniai pipirai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: santalas, rožė, muskusas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: persikas, juodieji serbentai, lelija, kvapieji kanangai (ylang-ylang), gintaras
Kvapas: šiprininiai kvepalai su vaisių nata.
Charakteris: elegantiškas, klasikinis, subalansuotas
FM 372 kvepalai įkvėpti Aventus for Her aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100372
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Creed Aventus for Her analogas FM 372 kvepalai

FM Kvepalų mėginėliai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390372
Kaina: 00.41 €        FM 372 kvepalai įkvėpti Aventus for Her kvepalų aromato

3 komentarai:

  1. Ilgaamžiškumas labai geras12:55

    Labai myliu šiuos kvepalus. Pastebėjau, kad šiame kvape vyrauja persikų ir pačiulių natos, o rožės natos labai ryškiai atsiskleidžia fone. Kvepalai ant mano drabužių išlieka amžinai. Jaučiu kvapą ant savęs net po dušo. Mano vyrui taip pat patinka ir dažnai nešioja. Šis kvapas man neatrodo moteriškas, ir manyčiau, kad tai unisex.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas14:54

    Jau kurį laiką troškau šių kvepalų. Iš pradžių negalėjau apsispręsti tarp FM 491 ir FM 372. Pasirinkau pastarąjį, nes jis švelnesnis ir turi daugiau gėlių natų. Jis yra unikalus, išskirtinis ir labai ypatingas. Man tai patinka. Kai dėviu, sulaukiu daug komplimentų dėl nuostabaus kvapo. Dabar FM kvepalai yra mano naujasis kvepalų pasirinkimas, jie tikrai yra geriausi.

    AtsakytiPanaikinti
  3. geltonasis Baltijos auksas11:25

    Šiame kvape, kaip gražiame šilko chalate, norisi tik vaikščioti ir grožėtis savimi, poilsiui nebelieka nei jėgų, nei noro. Svaiginantis-saldus kvapas, kvepia saule, įdegiu ant sūrios odos, tikru gintaru, taip turėtų kvepėti geltonasis Baltijos auksas, džiaugsmingas saulės akmuo. Idealūs kvepalai meilės pasimatymams ir naktinėms kelionėms į restoraną vasaros verandoje prie jūros.

    AtsakytiPanaikinti