Citrusiniai Kvepalai su Uogų Nata Moterims FM 828

Elie Saab Girl of Now Forever analogas FM 828 kvepalai
PURE Royal 828 - prabangūs kvepalai moterims. Kvapas žadina amžinos jaunystės ir moteriškos grakštumo jausmą, todėl tai puikus pasirinkimas pasitikėjimu ir žavesiu trykštančioms moterims.
Kvapas atsiveria gaivių ir sultingų natų pliūpsniu, įskaitant citriną ir avietes, kurios akimirksniu suteikia energijos. Kvapui vystantis, atsiranda nuostabi gėlių natų puokštė, kurioje yra jazminų, apelsinų žiedų ir rožių esencijos, suteikiančios elegancijos ir rafinuotumo. Norėdami suteikti gilumo ir jausmingumo, pagrindinės pačiulių ir ambros natos suteikia šiltą ir viliojantį pėdsaką, kuris išlieka ant odos. Šis vaisių ir gėlių elementų derinys sukuria harmoningą ir priklausomybę sukeliantį kvapą, kuris tikrai paliks ilgalaikį įspūdį.
FM 828 kvepalai ypač atsiskleidžia pavasario ir vasaros sezonais. Dėl lengvų ir kupinų saldumo natų jis yra idealus pasirinkimas kasdienai, nesvarbu, ar vykstate į darbą, susitinkate su draugais ar mėgaujatės ramiu pasivaikščiojimu parke.
Šis aromatas sukurtas šiuolaikiškai, pasitikinčiai moteriai, kuri mėgaujasi nuotykiais gyvenime ir puoselėja nepamirštamas akimirkas.
Kas įkvėpė sukurti šiuos saldžiai prabangius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs į Girl of Now Forever kvepalų kvapą. Citrusiniai kvepalai su uogų nata.

PURE Royal FM 828 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: citrina, avietė, migdolai, juodieji serbentai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, apelsinmedžio žiedai, jazminas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, pačiulis, ambra, muskusas.
Kvapas: citrusinis su uogų nata.
Charakteris: prabangus, pilnas saldumo
FM 828 kvepalai įkvėpti Girl of Now Forever
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170828
Kaina: 40.33 €        Elie Saab Girl of Now Forever analogas FM 828 kvepalai 

FM Kvepalų pavyzdžiai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390828
Kaina: 00.41 €        FM 828 kvepalai įkvėpti Elie Saab Girl of Now Forever

3 komentarai:

  1. Saulės pabučiuota18:07

    Tai pats gražiausias, maloniausias ir nuostabiausias kvapas. Pirmasis kvepalų įspūdis yra saldus ir vaisinis, vėliau jis pasikeičia į šviežiasnę pusę. Kvepalai labai gerai kvepia daugelį valandų. Nuostabus gėlių aromatas, kurį gali dėvėti bet kokio amžiaus moterys, ištikimas vasaros ir pavasario palydovas. Kiekvieną kartą nešiodama sulaukiu keleta komplimentų. Įsigykite savo kvepalų buteliuką šiandien ir nenusivilsite.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Rima10:48

    Sausi, saldūs ir brandūs vaisiniai gėlių kvepalai. Tai labai labai moteriškas aromatas. Man tai patinka, nes jis skaniai kvepia, nor juos nepavadinčiau gurmaniškais kvepalais. Šiuos kvepalus nešiojau per Valentino dieną ir nešioju kiekvieną savaitgalį, jaučiausi labai pasitikinti savimi ir romantiška.
    Nerekomenduočiau, jei nemėgstate pernelyg saldžių kvapų, tačiau būtent saldumas jį ir išskiria iš visų kitų gėlių kvepalų.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas12:08

    Subtilus, bet vidutiniškai saldus, nedusinantis, kvapas jaunas, linksmas ir mergaitiškas. Žavus džiaugsmo aromatas, šiuos kvepalus renkuosi dažnai, nes šis aromatas nenuobodus. Jaučiamos avietės ir migdolai, o apskritai vaisiniai kvepalai. Nuostabiai kvepia kiekviename žingsnyje. Kvapas labai skanus ir gerai subalansuotas.

    AtsakytiPanaikinti