Prabangūs Rytietiški Kvepalai su Ambros Nata FM 823

Tom Ford Fucking Fabulous analogas FM 823 kvepalai internetu pigiau
PURE Royal 823 kvepalai vyrams. Prabangūs, kontraversiški, bet ne kasdieniniai kvepalai. Jie ant kūno išsilaiko ilgai ir pats kvapas ganėtinai sunkus.Šis aromatas skleidžia prabangos ir rafinuotumo kvapą, todėl puikiai tinka šiuolaikiniams vyrams, kurie išdrįsta būti drąsūs ir nepamirštami.
Kvepalų kvapas yra harmoningas sodrios odos, aromatingo šalavijo, šiltos tonka pupelės ir švelnios vanilės mišinys. Kvepalai atsiveria svaiginančiu pikantiškų levandų ir migdolų deriniu, kuris palaipsniui perauga į vilkdalgių ir karčiųjų migdolų širdies natas. Bazinės kvapo natos atskleidžia odos, tonka pupelių ir kreminės vanilės pagrindą, paliekant ilgalaikį ir priklausomybę sukeliantį pėdsaką.
Dėl šilto ir prabangaus charakterio FM 823 kvepalai ypač tinka vėsesniais mėnesiais, pavyzdžiui, rudenį ir žiemą, kai jaukios ir kviečiančios natos sukuria intymumo aurą. Unikalus natų derinys užtikrina, kad jis paliks ilgalaikį įspūdį bet kokioje aplinkoje.
Nesvarbu, ar esate pasipuošę iškilminga apranga, ar kasdieniais drabužiais, šis kvapas suteikia žavesio ir prabangos.
Kas įkvėpė sukurti šiuos prabangius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu panašūs į Fucking Fabulous kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 823 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) nata: laukinė levanda, muskatinis šalavijas
  2. Širdies (Vidurinė) nata: vanilės žiedai, vilkdalgis, migdolai
  3. Gilumos (Bazinė) nata: kašmyro muskusas, tongapupės, oda, ambra
Kvapas: rytietiškas su ambros nata.
Charakteris: dekadentiškas, prabangus, kontroversiškas
FM 823 kvepalai įkvėpti Fucking Fabulous aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170823
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Tom Ford Fucking Fabulous analogas FM 823 kvepalai internetu pigiau

Talpa: 15 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170823.02
Kaina: 24.14 €        FM 823 kvepalai įkvėpti Fucking Fabulous kvepalų aromato

FM Kvepalų testeriai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390823
Kaina: 00.41 €        Pirkti Pure royal kvepalai vyrams atsiliepimai

3 komentarai:

  1. FM PURE Royal Kvepalai15:20

    FM kvepalai PURE Royal vyrams. Visi FM kvepalai yra originalūs, kuriami specialiai FM Group kompanijai. FM Pure Royal kvepalai išskirtinio skonio vyrams. Kvepalai vyrams, kvepalai intensyvūs, išskirtiniai FM kvepalai - skaniausi, perkamiausi kvepalai. Nišiniai, prabangūs, originalūs kvepalų aromatai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Prabangos ir pasitikėjimo kvapas. Kvepalai stilingi, brangūs, prieštaringi, ne kasdien. Sakyčiau, kvepalai vakarui ar naktiniam klubui. Kaljano baras, vakare su taure romo. Taip aš įsivaizduoju šio kvapo panaudojimą. Tikrai ne biuro kvapas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas12:50

    Kvepia labai brangiai ir prabangiai. Visą laiką užuodžiu gražų brangių prašmatnių kvepalų debesį. Kvepalai be jokios abejonės gražūs. Idealiai tinka juodai apsirengusiems vyrams vakare svarbiems susitikimams.

    AtsakytiPanaikinti