Gaivūs Gėlių Kvepalai su Vaisių Nata Moterims FM 818

Gucci Flora by Gucci Gorgeous Gardenia analogas FM 818 kvepalai internetu
PURE Royal 818 kvepalai moterims. Kvepalai džiugina ir žavi aplinkinius savo kerinčiu kvapu. Šie išskirtiniai kvepalai skleidžia gėlių ir vaisių aromatą, sukurdami labai gražius ir gaivius, šiek tiek saldžius ir malonius kvepalus.
Kvapas atsiveria ryškiomis raudonų uogų ir sultingų kriaušių natomis, sukuriant sodrų ir gaivų viršutinį sluoksnį. Kvapams nusistovėjus grakščiai pražysta gardenijos, pakalnutės ir jazminų širdies natos, suteikdamos kompozicijai džiaugsmingo ir romantiško atspalvio. Galiausiai pagrindinės pačiulių, muskuso ir vanilės natos suteikia šiltą ir jausmingą potekstę, palikdamos viliojančią pėdsaką.
FM 818 kvepalai ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai oras prisipildo žydinčių gėlių ir saulėtų dienų. Dėl lengvo ir nuotaikingo charakterio jis puikiai tinka dėvėti dieną, nesvarbu, ar vaikščiojate mieste, ar mėgaujatės iškyla parke.
Kerintis gėlių ir vaisių natų derinys yra puikus aksesuaras šiuolaikinei moteriai, kasdieniame gyvenime siekiančiai elegancijos ir grakštumo. Kvepalai skirti moteriai, kuri vertina gamtos grožį ir trokšta kvapo, kuris be pastangų papildytų jos stilių ir asmenybę.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo aromatu panašūs į Gorgeous Gardenia kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 818 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: raudonosios uogos, mandarinas, citrina, kriaušė
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: gardenija, jazminas, pakalnutė, Neroli aliejus
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, pačulis, muskusas, benzoinė derva
Kvapas: gėlių su vaisių nata.
Charakteris: džiaugsmingas, gaivus, viliojantis
FM 818 kvepalai įkvėpti Gorgeous Gardenia
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170818
Kaina: 40.33 €       Gucci Flora by Gucci Gorgeous Gardenia analogas FM 818 kvepalai internetu

FM Kvepalų pavyzdžiai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390818
Kaina: 00.41 €        FM 818 kvepalai įkvėpti Gucci Gorgeous Gardenia

1 komentaras:

  1. Anonimiškas20:47

    Kvepalai lengvi, ne per saldūs, vaisiniai gėlėti su lengvu pačiuliu, puikiai tinkantys saulėtam rytui. Vienas iš mano mėgstamiausių jaunystės kvapų. Toks lengvas, neįkyrus ir gražus. Man patinka nešioti pavasarį. Nepirksiu, bet su malonumu naudoju dovanotus 50 ml.

    AtsakytiPanaikinti