Elegantiški Šipriniai Kvepalai su Gėlių Nata FM 819

Bottega Veneta analogas FM 819 kvepalai internetu
PURE Royal 819 kvepalai moterims. Kvepalai sukurti skiriant kruopštaus dėmesio detalėms. Tai puikus kvapas iš senosios parfumerijos mokyklos. Kvepalų kvapą galima apibūdinti kaip harmoningą gėlių ir medienos natų derinį.
Jį atidaro šviežios bergamotės ir aštrių rožinių pipirų pliūpsnis, sukuriantis gaivinantį ir aštroką pirmąjį įspūdį. Kvapui nusistovėjus, išryškėja subtilūs jazminų ir turkiškų rožių akordai, suteikiantys kvepalams moteriškumo ir elegancijos potepį. Bazinės natos atskleidžia šiltą ir prabangų odos ir ąžuolo samanų pagrindą, suteikia kompozicijai gylio ir jausmingumo. Gėlių ir medienos natų derinys tiesiog dieviškas.
Šis išskirtinis kvapas tinka įvairioms progoms ištisus metus. Dėl savo universalumo FM 819 kvepalai yra idealus pasirinkimas tiek dieną, tiek vakare. Pavasario ir vasaros mėnesiais gėlių ir citrusinių vaisių natos atneša gaivią ir pakilią nuotaiką, todėl puikiai tinka šviesioms ir saulėtoms dienoms. Rudenį ir žiemą sodrūs medienos atspalviai ir šiltas odinis akordas sukelia jaukumą ir komfortą, todėl tai puikus kompanionas šaltesniais metų laikais. Jame yra unikalus gaivumo ir šilumos mišinys, kuris yra neįtikėtinai viliojantis.
Nesvarbu, ar dalyvaujate oficialiame renginyje, romantiškos vakarienės, ar tiesiog norite savo kasdieniniam gyvenimui suteikti elegancijos, šis kvapas be vargo papildys jūsų stilių ir asmenybę.
Kas įkvėpė sukurti šiuos rafinuotus Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo aromatu yra panašūs į Bottega Veneta kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 819 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: rožiniai pipirai, bergamotė, slyvų žiedai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: turkiška rožė, laukinis jazminas, pačulis
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: oda, ambra, ąžuolo sąmanos, sandalmedis, tongapupės, vanilė
Kvapas: šiprininis su gėlių nata.
Charakteris: rafinuotas, naujoviškas, elegantiškas
FM 819 kvepalai įkvėpti Veneta
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170819
Kaina: 40.33 €      Bottega Veneta analogas FM 819 kvepalai internetu

FM Kvepalų pavyzdžiai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390819
Kaina: 00.41 €        FM 819 kvepalai įkvėpti Bottega Veneta

1 komentaras:

  1. elegantiški kvepalai21:13

    Kvepalai toms dienoms, kai nieko garsaus nesinori, bet norisi išpuoselėto kvapo. Kvapas yra gražus savo ramiu, o ne prašmatniu orumu, idealiai tinka kasdieniam gyvenimui biure ir namuose. Man tai nieko neprimena ir su niekuo nesieja. Štai kodėl man patinka šie elegantiški kvepalai.

    AtsakytiPanaikinti