Maisto Papildas Ideal Shape

Maisto papildai FM Ideal Shape lieknai figūrai
Puikus dietos priedas norintiems išlaikyti tobulą figūrą ir besirūpinantiems savo sveikata. Dėl puikiai
atrinktų sudedamųjų medžiagų teigiamai veikia organizmo būklę ir kartu su mažai kaloringa dieta padeda atsikratyti nepageidaujamų kilogramų ar palaikyti tinkamą kūno svorį. Ideal Shape tobulai ir visapusiškai pasirūpins Jūsų sveikata ir išvaizda.

Natūralus jaunystės eliksyras ir vertingas sveikatos šaltinis:

  • kiekviena kapsulė tai vitaminų, aminorūgščių ir mineralų sveikatingumo bomba;
  • miežių želmenys, dėl sudėtyje esančio didelio skaidulinių medžiagų kiekio, riboja riebalų kaupimąsi organizme ir gerina virškinimą. Tai nepakeičiama pagalba organizmui lieknėjimo proceso metu ir norint palaikyti tinkamą kūno masę;
  • žalioji arbata gerina bendrą savijautą, bet taip pat padeda numesti svorio. Sudėtyje esanti didelė teino ir polifenolio koncentracija pagreitina metabolizmą poilsio būsenoje, todėl deginama daugiau kalorijų;
  • jūros kolagenas - išgrynintas ir išgaunamas pagal farmacinės gamybos standartus. Vizualiai mažina raukšlių kiekį, lėtina odos senėjimo procesus ir ją drėkina - oda tampa minkšta ir elastinga;
  • cinkas atlieka svarbų vaidmenį palaikant atitinkamą angliavandenių apykaitą ir organizmo rūgščių ir šarmų balansą. Be to, padeda palaikyti gerą odos, plaukų ir nagų būklę.

Miežių želmenys amžinai jaunatviškai išvaizdai.

Jaunatviška ir sveika išvaizda - tai, visų pirma, graži oda, tobula figūra ir puiki organizmo fizinė būklė. Kaip pasiekti tiek naudos vienu metu? Atsakymu į šį klausimą yra miežių želmenys.

Lieknam siluetui:

Didelis kiekis maistinių skaidulų, gausybė egzogeninių aminorūgščių ir chlorofilas (natūraliai žalias dažiklis) - štai kodėl miežių želmenys yra viena iš efektyviausių lieknėjimo medžiagų. Skaidulos ne tik sulėtina riebalų įsisavinimą, bet ir pagerina žarnyno peristatiką ir padeda išvengti problemų dėl vidurių užkietėjimo. Chlorofilas dėl savo valomųjų savybių reguliuoja virškinimo sistemos darbą ir išlaisvina iš organizmo toksinus.

Nepriekaištingai odai:

Miežių želmenyse esantis glikozil izoviteksinas veikia laisvuosius radikalus maždaug penkis šimtus kartų efektyviau negu vitaminas E, kuris dažnai apibrėžiamas kaip „jaunystės vitaminas“. Šis galingas antioksidantas akivaizdžiai sulėtina odos senėjimo procesus.

Puikiai fizinei būklei:

Miežių želmenys tai puikus vitaminų B grupės šaltinis. Be to, juose yra daugiau vitamino C negu citrinose ir daugiau beta-karotino negu morkose. Jų sudėtyje taip pat rasime biotino, folio rūgšties, kalcio, geležies, cinko, magnio, antioksidantų, taip pat daugiau kaip 20 fermentų, kurių labai dažnai trūksta kasdienėje dietoje.

Žalioji arbata ir cinkas sveikatai.

Žaliosios arbatos ekstraktai novatoriškame maisto papilde Ideal Shape ne tik sustiprina miežių želmenų, kurie didina riebalų rūgščių betaoksidaciją, liekninamąjį poveikį, bet ir veiksmingai gerina savijautą. Padeda palaikyti tinkamą cholesterolio ir cukraus kiekį kraujyje, taip pat gerina kraujotakos procesus. Cinkas padeda, visų pirma, palaikyti tinkamą angliavandenių, makroelementų ir riebalų rūgščių apykaitą. Taip pat daro teigiamą poveikį ląstelių apsaugai nuo oksidacinio streso.

Kaip vartoti maisto papildą Ideal Shape?

Vartokite per burną po 1 kapsulę ryte ir po pietų valgymo metu, užsigerkite vandeniu.
Talpa: 26,3 g
Kodas: 801024
Kaina: 39.05 €    Pirkti Maisto papildai internetu pigiau

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą