Maisto Papildas Palaikantis Kaulų ir Sąnarių Veiklą

Maisto papildas sanariams,  geriausias kolagenas sanariams

Collagen pro flex strength system tai maisto papildas palaikantis kaulų ir sąnarių veiklą. Tai
novatoriškas preparatas susidedantis iš aukščiausios kokybės veikliųjų medžiagų, kurios sąveikaudamos sinergiškai palaiko tinkamą sąnarių ir kaulų būklę. Sudėtyje esantį jūrinį kolageną žmogaus organizmas įsisavina žymiai lengviau. Kruopščiai atrinktos sudedamosios dalys visapusiškai padeda palaikyti tinkamą sąnarių veikimą - gerina kremzlės būklę, raumenų ir sausgyslių darbą, pagerina kaulų stiprumą. Collagen Pro Flex Strength System padės jums pasirūpinti jūsų fizine būkle ir gera savijauta.

Revoliucinis maisto papildas palaikantis kaulų ir sąnarių veiklą:

Novatoriška aktyviųjų sudėtinių dalių kompozicija sukurta žmonėms, kurie rūpinasi savo fizine būkle. Naujoviškas maisto papildas padedantis visapusiškam sąnarių funkcionavimui - teigiamai veikia tiek sąnarių kremzles, tiek jų veikloje dalyvaujančius raumenis ir sausgysles. Sudėtyje yra natūralaus išgryninto jūrų kolageno, pasižyminčio puikiu biologiniu prieinamumu. Sukurta itin moderni receptūra - atskiros sudedamosios dalys veikia sinergiškai, užtikrindamos ypatingą maisto papildo efektyvumą.

Natūralus jūros kolagenas.

Kolagenas tai vienas iš pagrindinių organizme esančių baltymų. Tai jungiamojo audinio, odos, sąnarių, sausgyslių ar raiščių jungiamoji medžiaga. Mūsų organizmas reguliariai atkuria kolageno audinius, bet dėl tam tikrų priežasčių šis procesas gali būti sutrikdytas, pvz. dėl traumų ar senyvo amžiaus. Collagen Pro Flex Strength System gamybai buvo panaudotas iš atlantinės lašišos išgaunamas jūrinis kolagenas. Dėl mažos molekulių struktūros organizmas jį geriau įsisavina nei iš jautienos ar kiaulienos išgautą kolageną. Dėl to efektyviai stimuliuoja chondrocitus gaminti kolageną kremzlėje ir pagerina sąnarių mobilumą.

Vertingos baikalinės kalpokės savybės.

Šis gražus Rytų Azijos augalas turi daug naudingų savybių žmogaus organizmui. Kinijoje, dėl savo šaknies spalvos, jis vadinamas „geltonuoju auksu“. Būtent šaknyje esančios aktyviosios medžiagos pasižymi gydomosiomis savybėmis. Dėl joje esančių lipofilinio tipo flavonoidų, steroidinių saponinų, glikozidų ir taip pat kofermento Q10, baikalinė kalpokė laikoma itin stipriu antioksidantu. Teigiamai veikia sąnarius - mažina oksidacinio streso poveikį susijusį su kolageno praradimu kremzlėje ir padeda palaikyti sausgyslių lankstumą.

Kaip vartoti maisto papildą palaikantį kaulų ir sanarių veiklą?

Vartokite per burną 2 kapsules per dieną, užgerkite vandeniu. Maisto papildai nėra maisto pakaitalai.
Talpa: 13,93 g, 15,22 g
Kodas: 801018
Kaina: 105.79 €    Pirkti Maisto papildai internetu pigiau, flex papildai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą