Pažangus Kremas Nakčiai Age Control

Kruopščiai subalansuoti, veiksmingi, jauninantys ir stangrinantys aktyvieji komponentai jums miegant įsiskverbia į odą, o ryte galite džiaugtis tobulai sudrėkinta, atnaujinta ir lygia oda. Ištobulinta
kremo formulė su revoliuciniu kompleksu L.C.G.S MC 8.0, sukurtu specialiai FM WORLD, kuris kartu su alpinės liūtpėdės meristemos ekstraktu ir taukmedžio sviestu pasižymi stipriu liftinguojančiu ir atkuriančiu elastingumą poveikiu bei veiksmingai stabdo odos senėjimo procesus. Kremas švelniai skaistina odą ir pastebimai gerina jos išvaizdą, optiškai mažina raukšles ir patempia suglebusią kaklo odą. Pagaliau Jūsų oda atgaus stangrumą, atrodys sudrėkinta ir fantastiškai įtempta. Atnaujinta ir pamaitinta galų gale atgaus savo natūralų spindesį. Pažangus Kremas Nakčiai Age Control pagerins jūsų odos išvaizdą ir užtikrins, kad kiekvieną dieną pasitiksite vis gražesnė.
Revoliucinės sudedamosios dalys, kurios įsiskverbia į jūsų odą miego metu:
L.C.G.S MC 8.0 – esminis išpuoselėtos kremo receptūros komponentas, naujausiais epigenetikos tyrimų rezultatais paremtas kompleksas, kuris sukurtas specialiai FM WORLD. Skatina dviejų labiausiai darančių įtaką jaunatviškai išvaizdai baltymų sintezę: fibronektino, kuris veikia, be kita ko, kolageną ir proteoglikanus, bei proteino p53, kuris dalyvauja DNA atsinaujinimo procesuose. Dėl šių savybių pasižymi stipriu jauninančiu poveikiu – regeneruoja ir glotnina veido odą.
Naujausia, švelnesnė vitamino A darinio karta šiuo metu metu yra viena veiksmingiausių prieš raukšles veikiančių medžiagų, kuri švelniai skaistina odą ir pastebimai gerina jos išvaizdą.
Alpinės liūtpėdės meristemos ekstraktas apsaugo nuo oksidacinio streso, kurį sukelia užterštas oras ir UV spinduliai, pasekmių, bei veiksmingai patempia suglebusią kaklo odą, optiškai pakelia skruostus ir išlygina „žąsies kojeles“, t.y. smulkias raukšleles akių kampučiuose. Jo dėka pamiršite apie papilkėjusią ir nuvargusią odą, ji įgaus atsparumą negatyviam išorinių veiksnių poveikiui, sugebės atsispirti senėjimo procesams ir bus fantastiškai patempta.
Taukmedžio sviestas – aliejus, kuris išgaunamas iš afrikinio sviestmedžio sėklų (šis medis Afrikoje laikomas šventu ir garbinamas jau daug tūkstančių metų). Oda tampa idealiai sudrėkinta ir minkšta.

Talpa: 50 ml.
Prekės kodas: 502027
Kaina: 187.15 €        Pirkti internetu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą