Švelnūs Gėlių Kvepalai su Citrusine Nata Moterims FM 810

Dior Blooming Bɔuquet analogas FM 810 kvepalai internetu
PURE Royal 810 kvepalai moterims. Kvepalai yra subtilūs, delikatūs, moteriški ir ramūs. Kvapas įkūnija gaivią ir subtilią puokštę, primenančią žydintį pavasario sodą.
Kvapas atsiveria saldžių ir putojančių vaisių natų pliūpsniu. Kvepalams vystantis, atsiranda graži žiedlapių puokštė, sukurianti švelnią ir romantišką gėlių širdį. Kompoziciją užbaigia subtilus baltojo muskuso atspalvis, kuris suteikia kvapui jausmingumo ir subtilumo. Tai tobulas kvapas, kai norite kvepėti švariai, kartu jis suteikia pasitikėjimą savimi. Šis aromatas skirtas moteriai, kuri dvelkia grakštumu, elegancija ir vertina gamtos grožį.
Tai puikus aromatas, apimantis subtilią ir džiaugsmingą pavasario ir vasaros dvasią. Dėl lengvos ir erdvios kompozicijos jis puikiai tinka dienos metu, nesvarbu, ar dalyvaujate sodo vakarėlyje, vaikštote po parką ar tiesiog mėgaujatės saulėta diena. Švelnus pavasario ar vasaros pradžios aromatas.
Kas įkvėpė sukurti šiuos švelnius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo aromatu galimai panašūs į Blooming Bɔuquet kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 810 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, mandarinas, juodieji serbentai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožinis bijūnas, rožė, pakalnutė, persikas, abrikosas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, gintaras, pačulis, ąžuolo samanos
Kvapas: gėlių su citrusine nata.
Charakteris: subtilus, švelnus, moteriškas, ramus
FM 810 kvepalai įkvėpti Blooming Bouquet
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170810
Kaina: 40.33 €       Dior Blooming Bɔuquet analogas FM 810 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėliai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390810
Kaina: 00.41 €        FM 810 kvepalai įkvėpti Dior Blooming Bouquet

2 komentarai:

  1. Kalėdinė dovana12:24

    Šiuos kvepalus gavau Kalėdoms ir man jie labai patinka. Šis kvapas yra saldus, vaisių ir gėlių, esu didžiulė saldžių, bet nelabai saldžių kvepalų gerbėja ir mėgstu jų kvapą. Jis turi nuostabų, subtilų, elegantišką gėlių kvapą, kuris nėra per daug stiprus. Tiesiog apskritai labai gražūs kvepalai moterims, kuriuos galite nešioti kiekvieną dieną. Jei dirbate biure, šie kvepalai puikiai tiks.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas16:47

    Šis kvapas yra žavesio sinonimas. Neįmanoma neįsimylėti. Lengvas, subtilus, malonus saldus ir gaivus jaunų rožinių gėlių aromatas. Kvepalai tikrai yra neutralūs arba žavingi. Kilnus dėl savo paprastumo ir neįkyrumo. Dėl savo lengvumo ir skaidrumo idealiai tinkantys vasarai ir pavasariui, šiuos gėlių citrusinius kvepalus nešiojau net ankstyvą pavasarį, kai jau norisi, kad viskas greitai pražystų, bet prieš tai dar reikia laukti ir laukti.

    AtsakytiPanaikinti