Maisto Papildas Vitality Boost ir Magnesium Power

Maisto Papildas Vitality Boost ir Magnesium Power
Tai novatoriškas maisto papildas, kurį sudaro šešios kupinos gyvybingumo ir energijos pakuotės. Lengvai vartojamo, skysto pavidalo produktas užtikrina geriausią vertingų komponentų įsisavinimą ir beveik neatidėliotiną veikimą. Vitality Boost preparatas tai tikras vertingų maistinių medžiagų
užtaisas, kuris užkerta kelią nuovargiui. Magnesium Power papildo magnio atsargas, užtikrina normalią nervų, kraujotakos ir raumenų sistemų veiklą. Vitality Boost & Magnesium Power sudėtis subalansuota taip, kad visi elementai papildytų ir sustiprintų savo teigiamą poveikį.

Vitality Boost – maistinga injekcija. Dienos metu išgerkite vieną Vitality Boost.

Intensyvus darbas, mokslai ar fizinis aktyvumas lemia, kad organizmas greitai eikvoja savo energijos atsargas. To pasekoje mūsų nuotaika blogėja – jaučiamas nuovargis, atsiranda mieguistumas. Vitality Boost sudėtyje yra guaranos ir žaliosios arbatos ekstraktų, kurie puikiai žadina kūną. Produkto sudėtyje esančios maistinės medžiagos reguliuoja nervų ir raumenų sistemų veiklą, grąžina gebėjimą susikaupti ir pakelia nuotaiką.
Guaranos ekstraktas pasižymi dideliu kofeino kiekiu, stimuliuoja esant fiziniam ir psichiniam nuovargiui, suteikia energijos, šalina mieguistumo ir nuovargio jausmą, gerina gebėjimą susikaupti ir atmintį.
Niacinas, pantoteno rūgštis, riboflavinas atsako už normalų nervų sistemos funkcionavimą – tinkamai valdo energijos srautus kūne, mažina nervinę įtampą, teigiamai veikia nuotaiką ir intelektinę veiklą.
Žaliosios arbatos ekstraktas tai natūralus antioksidantas, kuris padeda organizmui kovoje su laisvaisiais radikalais.

Magnesium Power – idealus balansas Dvi valandos po Vitality Boost suvartojimo išgerkite vieną Magnesium Power.

Magnis yra atsakingas už beveik visų kūno organų tinkamą funkcionavimą. Svarbus vaidmuo yra susijęs su elektrolitų balansu. Šis balansas yra gyvybiškai svarbus kai intensyvaus fizinio ar protinio krūvio metu geriame daug skysčių, pvz. kavą, arbatą ar vandenį. Kartu su skysčiais iš kūno pasišalina ir vertingi mineralai. Magnesium Power sudėtyje esanti didelė lengvai įsisavinamo magnio dozė atstato tinkamą elektrolitų lygį ir padeda subalansuoti energetinius poreikius.
Magnis padeda išlaikyti elektrolitų pusiausvyrą, padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą ir raumenų funkciją.
Vitaminas B6 tai magnio sąjungininkas – gerina jo įsisavinimą, padeda palaikyti normalią psichologinę funkciją bei energijos apykaitą.

Kaip vartoti maisto papildą Vitality Boost ir Magnesium Power?

Vieną kartą per dieną atidarykite ir iš karto išgerkite Vitality Boost, o po dviejų valandų išgerkite Magnesium Power, kad papildytumėte magnio atsargas.

Kiekis: 6x25 ml
Kodas: 801203
Kaina:  €   Pirkti Maisto papildai internetu pigiau

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą