Maisto Papildas Svorio Mažinimui Slim Extreme

Maisto papildas padės atsikratyti nereikalingų kilogramų.


Maisto papildas svorio metimui Nutricode Slim Extreme tinka moterims ir vyrams. Nutricode Slim Extreme tai lieknėjimą skatinanti kompozicija, kuri veiksmingai mažina apetitą.
Unikali „All day weight control” sistema buvo specialiai sukurta žmonėms, kurie racionaliu būdu nori sumažinti savo kūno svorį. Tai pat padeda išsaugoti odos grožį liekninančių dietų taikymo metu. Produktas tinkamas vegetarams ir veganams.

Gliukomananas svoriui mažinti.

Plėvele dengtos tabletės. Pagrindinė sudedamoji dalis – gliukomananas – novatoriška medžiaga, kuri kartu su mažai kalorijų turinčia dieta veiksmingai mažina kūno svorį. Chromas padeda palaikyti tinkamą gliukozės kiekį, sumažina potraukį saldumynams ir norą užkąsti tarp valgio. Subalansuotai dietai taip pat didelį poveikį turi cinkas, kuris yra atsakingas už tinkamą angliavandenių, riebalų rūgščių ir makroelementų apykaitą, taip pat skatina medžiagų apykaitoje dalyvaujančių baltymų sintezę. Sudėtyje esantis Garcinia Cambogia ekstraktas tai hidroksicitrininės rūgšties (HCA) šaltinis. Ši medžiaga veiksmingai sulėtina riebalų ląstelių dauginimasį. Vartokite po 2 kapsules 3 kartus per dieną, užgerkite dideliu kiekiu vandens (1 arba 2 stiklinės).

Šnypščiančios vynuogių skonio tabletės.

Jų užduotis - papildyti mineralų ir vitaminų trūkumą, kurių netenkame mažindami suvartojamo per dieną maisto kiekį. Kai kurios dietos taip pat gali neigiamai veikti mineralų ir vitaminų balansą. Tabletės SLIM EXTREME idealiai papildo lieknėjimo dietą: tai tinkamai parinkti komponentai, kurie padės Jums išsaugoti odos grožį. Vitaminas C stimuliuoja kolageno gamybą, užtikrina teisingą odos ląstelių funkcionavimą. Biotinas rūpinasi tinkama energijos ir makroelementų apytaka, kartu su vitaminu B2 padeda išsaugoti sveiką odą. Kalcis įtakoja teisingą virškinimo fermentų funkcionavimą.

Kaip vartoti maisto papildą Slim Extreme?

Ištirpinkite 1 tabletę stiklinėje vandens (200 ml) ir gerkite prieš valgį. Vartoti 1 kartą per dieną.

Kiekis: 180 plėvele dengtų tablečių + 30 šnypšiančių tablečių
Kodas: 801303
Kaina:  €   Pirkti Maisto papildai svorio balansui atsiliepimai

2 komentarai:

  1. O ar nebūtų geriau tiesiog maitintis sveikiau ir sportuoti? Žinoma, kadangi nebegyvenam gamtoje ir vartojam apdirbtą maistą, tai maisto papildai pigiau tikrai negu vėliau vaistai nuo kažkokios ligos, juo pagerti reiktų kiekvienam, ypač pavasarį ar tiesiog norint atstatyti jėgas, taip pat karts nuo karto profilaktiškai - organizmo sustiprinimui ar grožio puoselėjimui (plaukams, nagams ragams :) Tačiau su svorio mažinimu aš elgčiau atsargiau - na, jei psichologiškai padeda, tai kodėl gi ne, tačiau labiausiai padės sveika savijauta - kai netrūksta jokių medžiagų, kai jautiesi sotus ir kai judi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anonimiškas16:35

      Gal ir būtų geriau sportuoti ir žiūrėti, ką dedi į burną, bet antsvoriu atsikratyti greičiau ir lengviau su maisto papildu svoriui mesti.

      Panaikinti