Gėlių Vaisių Kvepalai Moterims FM 438

Mugler Aura analogas FM 438 klasikiniai kvepalai moterims
FM 438 gėlių aromato kvepalai moterims. Saldūs kvepalai su vanile. Išskirtinai, gerai sukurti kvepalai, kurie nuneš jus į saldžią kelionę.
Tai unikalus ir intriguojantis kvapas, kuriame žalios natos dera su saldžiais ir medienos atspalviais, suteikiančiais šilumos ir gylio.
Tai sudėtingas ir viliojantis aromatas, kuriame dera gaivios, gėlių ir medienos natos, kad būtų sukurtas tikrai išskirtinis kvapas. Šis aromatas puikiai tiks moterims, kurios mėgsta saldžius kvapus, nebijo išsiskirti iš minios ir turi savo unikalų stilių.
Kvapas, kurį galima nešioti tiek dieną, tiek vakare, todėl tai universalus aromatas bet kokiai progai. Tai gali būti išskirtinis kvapas žiemai ar rudeniui dienos metu.
Kas įkvėpė sukurti šiuos saldžius Federico Mahora kvepalus? Šie, FM kvepalai moterims, savo kvapu yra panašūs į Aura kvepalų kvapą

PURE FM 338 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: obels žiedas, nektarinas, kriaušė
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, bijūnas, heliotropas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: rudasis cukrus, ladanas, vanilė, muskusas
Kvapas: gėlių kvepalai su vaisių nata.
Charakteris: saldus, moteriškas, geidulingas
FM 438 kvepalai įkvėpti Aura aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100438
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Mugler Aura analogas FM 438 kvepalai moterims

FM Kvepalų testeriai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390438
Kaina: 00.41 €        FM 438 kvepalai įkvėpti Aura kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas19:03

    Kvepalai yra sultingi, skanūs ir saldūs. Kriaušė pradžioje taip pat gerai užuodžiama ir suteikia pagrindinę saldžią natą. Po kurio laiko kvapas tampa ramesnis. Man šis kvapas ypač tinka šiltam lietingam orui, mano nuomone geriausiai atsiveria esant didelei drėgmei ir skamba tiesiog dieviškai, kaip koks atogrąžų miškas.
    Pastebėjau, kad daugelis moterų nemėgsta šio kvapo, tačiau nuolat girdžiu komplimentus iš vyrų. Įdomu tai, kad vyrai domisi, ir klausia kokie tai kvepalai.

    AtsakytiPanaikinti