Maisto Papildas Vitality Boost

Maisto Papildas Vitality Boost
Maisto papildas Vitality Boost tai kasdieninė energijos dozė, jūsų kūnui ir protui. Idealiai subalansuotų medžiagų kompozicija užtikrina daugiau fizinės ir protinės energijos dieną ir kokybiškesnį poilsį naktį.

Paketėliai su skysčiu - apelsinų skonio - dienai.

Kasdieninė energijos dozė. Niacinas, pantoteno  rūgštis ir riboflavinas, papildomai sustiprinti kofeinu, veiksmingai mažina chroniško nuovargio jausmą. Pantoteno rūgštis papildomai įtakoja protinius gebėjimus. B grupės vitaminai teigiamai veikia energijos apykaitą, rūpinasi nervų sistema ir padeda palaikyti psichologines funkcijas. Tiaminas yra atsakingas už teisingą širdies raumens funkcionavimą. Vitaminas E padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso. Vartoti po 1 paketėlį per dieną. Produktas tinkamas vegetarams ir veganams.

Tabletės nakčiai. Turtingas vitaminų ir mineralų šaltinis.

Tablečių komponentai paspartina medžiagų apykaitą, palengvina naktinį poilsį, o tai reiškia daugiau energijos dienos metu. Chromas padeda palaikyti tinkamą gliukozės kiekį kraujyje ir užtikrina tinkamą maistinių makroelementų apykaitą. Magnis teigiamai veikia elektrolitų balansą. Selenas padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso. Geležis dalyvauja deguonies transportavimo procese. Varis teigiamai veikia organizmo energetinę apykaitą. Cinkas stimuliuoja tinkamą angliavandenių ir riebalų rūgščių apykaitą, o juodųjų pipirų piperinas teigiamai veikia virškinimo procesą ir maistinių medžiagų pasisavinimą.

Kaip vartoti maisto papildą Vitality Boost?

Vartoti po 2 tabletes nakčiai, užgerti vandeniu.

Kiekis: 60 plėvele dengtų tablečių + 30 paketėlių
Kodas: 801302
Kaina: 105.79 €    Pirkti Maisto papildai internetu pigiau

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą