Apgaubiantis Rytietiški Kvepalai Moterims FM 26

Naomi Campbell analogas FM 26 kvepalai internetu
PURE 26 kvepalai moterims su medžio nataKvapas yra harmoningas išskirtinių natų mišinys, sukuriantis šiltą ir apgaubiantį aromatą.
Kvapas atsiveria gaivių, gyvybingų akordų pliūpsniu, įskaitant bergamotę, mandariną ir sultingą persiką, kurie akimirksniu pakelia nuotaiką. Nusistovėjus kvapui, išryškėja žavinga romantiškų gėlių natų puokštė su jazminais, rožėmis ir pakalnėmis, suteikiančiais subtilų ir svaiginantį prisilietimą. Pagrindinės šiltos vanilės, muskuso ir gintaro natos apgaubia kaip šiltas šydas. Tai kvapas, skleidžiantis hipnotizuojančio moteriško patrauklumo, seksualumo ir paslaptingumo galią.
Dėl šiltų ir saldžių atspalvių FM 26 kvepalai yra puikus pasirinkimas vėsesniems rudens ir žiemos vakarams, bet kokiai aplinkai pridedant šilumos ir jaukumo.
Kvepalai skirti toms moterims, kurios atskleidžia savo moteriškumą ir vertina savo unikalaus grožio galią. Prašmatni suknelė, derinama su išskirtiniais papuošalais ir aukštakulniais, be vargo sustiprina šio kvapo žavesį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos sušildančius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu prilygsta Naomi Campbel kvepalų aromatui

PURE FM 26 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: gvajava, avietė, bergamotė, kokosas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: vandens lelija, rožė, paprika, magnolija.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: sandalmedis, vanilė, kava, karamėlė.
Kvapas: rytietiškas su medžio nata.
Charakteris: sušildantis, jaukus
FM 26 kvepalai įkvėpti Naomi Campbell aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100026
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Naomi Campbell Naomi Campbell analogas FM 26 kvepalai internetu 

FM Kvepalų testeriai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390026
Kaina: 00.41 €        FM 26 kvepalai įkvėpti Naomi Campbell kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. šilti saldūs kvepalai19:31

    Labai šilti ir saldūs kvepalai – kaip kašmyro megztinis ar vėjas pietų jūros pakrantėje. Jie sukuria jaukumo ir meilės aurą, tokios tyros geros merginos įvaizdį, prie kurios malonu prisiglausti po sunkios darbo dienos. Turiu pasakyti, kad tai yra geras sprendimas kaip dovana, jei mylite savo moterį: protingas, neįkyrus, jaunatviškos, koja kojon su laiku žengiančios moters aromatas, romantiškas ir moteriškas, bet ne toks skambus, kad atkreiptų į save dėmesį. Įdomu, kaip kvepalai kvepia žiemos metu.

    AtsakytiPanaikinti