Gėlių-Vaisių Kvepalai Moterims FM 25

Hugo Boss Hugo Woman analogas FM 25 kvepalai internetu
PURE 25 moteriški kvepalai su vaisių nataKvepalų kvapas yra vaisių ir gėlių natų sintezė su aromatinio gaivumo užuomina. Jis skleidžia švarų ir gaivų kvapą, kuris puikiai tinka šiuolaikinei moteriai, siekiančiai žavingo ir jėgų suteikiančio aromato.
Kvapas atsiveria sultingų žalių obuolių ir vaisių akordais, sukuriančiais gyvą ir energingą kvapą. Širdies natos atskleidžia subtilią gėlių esencijos puokštę, įskaitant jazminą ir pasiflorą, kuri suteikia harmoningumo ir moteriškumo. Galiausiai aromatas įsitvirtina šiltame ir jausmingame pagrinde, su kedro ir sandalmedžio natomis, paliekant ilgalaikį įspūdį.
Dėl ryškaus ir energingo charakterio FM 25 kvepalai yra puikus pasirinkimas dienos metu pavasario ir vasaros mėnesiais. Gaivinančios ir pakylėjančios kvepalų natos puikiai papildo šiltą orą, suteikdamos jūsų dienai gaivumo.
Šis aromatas skleidžia jaunatvišką ir žaismingą kvapą, todėl idealiai tinka įvairaus amžiaus moterims, kurios vertina gaivų ir žavų kvapą. Svarbiausia pasirinkti tokią aprangą, kuri atspindėtų jūsų asmeninį stilių, kartu leisdama kvapui spindėti.
Kas įkvėpė sukurti šiuos harmoningus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu prilygsta Bos Hug Woman. Tai tradicinių moteriškų ir netikėtų vyriškų atspalvių susiliejimas, kurio tikslas - iš naujo apibrėžti moteriškų kvepalų sąvoką.

PURE FM 25 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: žalieji obuoliai, vandens akcentai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, frezija, vilkdalgis, pasiflora.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: sandalmedis, kedras, vanilė.
Kvapas: gėlių su vaisių nata.
Charakteris: harmoningas, truputį įžūlus
FM 25 kvepalai įkvėpti Hugo Boss Hugo Woman aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100025
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Hugo Boss Hugo Woman analogas FM 25 kvepalai internetu 

FM Kvepalų testeriai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390025

1 komentaras:

  1. gražūs kvepalai19:05

    Tokio kvapo nesutikau jau daugelį metų. Toks gaivus ir saldus tuo pačiu metu, harmoningas ir romantiškas. Jei reikėtų pirkti tik vienus kvepalus visoms progoms, pirkčiau šiuos. Gana brandus, moteriškas kvapas. O patvarumas nuostabus. Malonus, lengvas, saldžiai gaivus, galima nešioti bet kuriuo metų laiku ir bet kuriuo paros metu, nepretenzingas ir nekaprizingas, o ankstyvą pavasarį ypač žavus ir mielas. Galima rekomenduoti jaunoms svajingoms merginoms ar romantiškoms moterims.

    AtsakytiPanaikinti