Svajingi Rytietiški Moteriški Kvepalai FM 173

Dior Hypnotic Poison analogas FM 173 kvepalai internetu
PURE 173 rytietiški kvepalai moterims. Kvapas yra tamsus ir paslaptingas, su saldžių ir aštrių natų deriniu, sukuriančiu unikalų ir viliojantį aromatą. Tai kvapas, kuris leis jaustis galingai ir nenugalimai, ir tikrai paliks ilgalaikį įspūdį.
Tai kvepalai, kurie skleidžia pasitikėjimą ir paslaptingumą, todėl puikiai tinka ypatingoms progoms ar vakarui. Jo tvankios ir gundančios natos ypač vilioja vėsesniais mėnesiais, pavyzdžiui, rudenį ir žiemą. Kvapas yra sodrus rytietiškas mišinys su anyžių, migdolų ir sandalų medienos užuominomis. FM 173 kvepalai skleidžia šiltą ir jausmingą kvapą, kuris yra ir svajingas, ir paslaptingas. Kvapas rudens ir žiemos naktims.
Šis aromatas skirtas pasitikinčioms ir paslaptingoms moterims, kurios turi savo tvirtą nuomonę ir palieka ilgalaikį įspūdį. Rinkdamiesi aprangą rinkitės kažką elegantiško ir stilingo, kad padidintumėte bendrą žavesį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos svajingus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu panašūs į Hypnotic Poison kvepalų kvapą. Hipnotizuojantis, ekstravagantiškas, svaiginantis ir kerintis – magiškas šių dienų eliksyras, įkūnijantis moteriškumą ir akiplėšišką drąsą.

PURE FM 173 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: anyžius, saldymedis.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: Jacaranda medis, kartieji migdolai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: sandalmedis, muskusas, samanos.
Kvepalai: rytietiški kvepalai su prieskonių nata.
Charakteris: svajingas, romantiškas
FM 173 kvepalai įkvėpti Hypnotic Poison analogo
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100173
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Dior Hypnotic Poison analogas FM 173 kvepalai internetu

FM Kvepalų pavyzdžiai pigu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390173

1 komentaras:

  1. Subtilus, gurmaniškas aromatas su karčiais migdolais ir saldžia vanile, visos natos harmoningai subalansuotos. Viena geriausių migdolų vanilės kvepalų interpretacijų. Man labai patinka šie kvepalai, jie visada yra mano garderobe jau daugelį metų. Ir aš suprantu, kad mažomis dozėmis šie FM 173 kvepalai malonūs ir kitiems. Patrauklus kvapas, kuriuo norisi įkvėpti vėl ir vėl. Šiltas, tirštas kvapas vakarui ir šaltam orui. Nešioju tik žiemą, kai šalta.

    AtsakytiPanaikinti