Šipriniai Kvepalai Moterims FM 05

Gucci Rush analogas FM 05 kvepalai moterims internetu
PURE 05 kvepalai moterimsKvepalų kvapą galima apibūdinti kaip sodrų ir svaiginantį egzotiškų gėlių, pikantiškų akordų ir medienos atspalvių derinį. Jo unikalus natų mišinys sukuria intriguojantį kvapą, kuris paliks ilgalaikį įspūdį.
Jis atsiveria ryškių viršutinių natų pliūpsniu, įskaitant kalendros ir frezijų žiedlapius. Kvapui nusistovėjus, atsiskleidžia vešlios gardenijos ir rožių širdies natos, pridedant kvapui moteriškumo. Bazinės vanilės, pačiulių ir vetiverių natos suteikia šiltą ir žemišką pagrindą, kuris išlieka ant odos, palikdamas viliojimo pėdsaką.
Šis kvepalų aromatas apgaubs moteris iš visų pusių kaip kerintis šydas ir lydės ilgai. Saldus, šiltas, jaukus aromatas, skirtas žiemos sezonui ar vėsiam vakarui. Dėl savo intriguojančios prigimties FM 05 kvepalai ypač tinka vakarams ir ypatingoms progoms, kai norite padaryti įspūdį.
Kvepalai patiks moterims, kurios vertina išskirtinio charakterio ir žavesio kvapą. Nesvarbu, ar vykstate į spalvingą renginį, ar tiesiog norite savo kasdieniniam gyvenimui suteikti elegancijos, šis kvapas papildys jūsų asmenybę ir stilių.
Kas įkvėpė sukurti šiuos intriguojančius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu prilygsta Rush kvepalų kvapui

PURE FM 05 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: frezija, gardenija.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: sandalmedis, rožė, kalendra.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vetiveris, pačulis.
Kvepalai: šipriniai.
Charakteris: intriguojantis, šiuolaikiškas
FM 05 kvepalai įkvėpti Rush aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100005
Kaina: 23.43 €         Kvepalų Gucci Rush analogas FM 05 kvepalai moterims internetu 

FM Kvepalų mėginukai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390005

5 komentarai:

  1. Anonimiškas18:31

    Myliu šiuos kvepalus visa širdimi, o ypač žiemą. Aromatas ryškus ir tuo pačiu metu švelnus. Matau juos ant moterų, kurios žino savo vertę ir todėl visi vyrai yra joms po kojų. Bet kuriuo atveju, tai šio laikmečio aromatas, ir apie jį visada bus kalbama.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Alina16:32

    Mano mėgstamiausias kvapas. Šie kvepalai yra tokie, kokius prisimenu iš 90-ųjų. Man patinka šis kvapas, nes jūs galite jį užuosti visą dieną ir jis puikus žiemą ar pavasarį. Aš rekomenduoju tiems, kuriems patinka šis kvapas. Esu labai patenkinta savo kvepalais. Kaina puiki ir džiaugiuosi, kad juos nusipirkau.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Puikus kvapas, negraži pakuotė11:51

      Dar vieni nuostabūs Federico Mahora kvepalai. Tai puikus kvapas moterims, kuris išlieka pakankamai ilgai. Dabar man tai labiau žiemos kvapas, nes vasarą man reikia kažko lengvesnio. Sunku apibūdinti šį kvapą, norint jį įvertinti, tikrai turite jį išbandyti ir patirti jo grožį. Tai vieni iš nuostabiausių kvepalų.

      Panaikinti
  3. Mano kvepalai17:25

    Aš myliu šiuos kvepalus. Šie kvepalai kvepia gražiai, seksualiai ir aiškiai. Aš nuoširdžiai galiu pasakyti, kad šie kvepalai nuolatos sulaukia komplimentų. Tai idealūs kvepalai, kuriuos galima dėvėti dienos metu. Tai mano antrasis šių kvepalų buteliukas.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonimiškas19:57

    Šiuos FM kvepalus naudoju jau 5 metus ir tai yra visiškai nuostabu, kad jie išlieka visą dieną, o kitą dieną galima juos užuosti. Tai idealūs kvepalai dienos metui. Tai gražūs, gaivūs, elegantiškas ir ilgai išliekantis aromatas. Šiuos FM kvepalus užsisakiau internetu naudodamasis jūsų svetaine. Rekomenduoju kiekvienai moteriai.

    AtsakytiPanaikinti