FM 952 Rytietiški Gintaro Kvapo Kvepalai Unisex

 

Maison Francis Kurkdjian Grand Soir kvepalų analogas FM 952 moterims ir vyrams

PURE Royal 952 vyrams ir moterims. Tai idealus aromatas tiems, kurie savo kvepalų pasirinkime vertina rafinuotumą ir prabangą. Tai sodrus ir prabangus kvapas.
FM 952 kvepalai atsiskleidžia su didinga aura, kuriai daugiausia būdingas gintaro aromatas. Vanilės ir tongapupės akcentai papildo gintarą, pridedant saldų, kreminį sluoksnį, kuris sustiprina rafinuotą kvapą. Šios simbiozės rezultatas yra gilus aromatas, kuris yra ir viliojantis, ir įsimintinas.
Dėl šilumos ir gylio FM 952 kvepalai yra puikus pasirinkimas rudeniui ir žiemai. Kvapas idealiai tinka vakarui. Nesvarbu, ar tai vakarienė, vakaras operoje ar šventinis susibūrimas, FM 952 kvepalai apgaubs jus prabangiu kvapniu apsiaustu, kuris pridera prie naktinės elegancijos. Tai kvapas, kuris puikiai tiks tiems, kuriems būdinga brandi ir rafinuota estetika. Šilti gintariniai tonai užtikrina, kad kvepalai išsiskirtų kaip komforto ir prabangos akcentas, puikiai tinkantys ypatingoms progoms ir nakties susibūrimams.
Kas įkvėpė sukurti šiuos rafinuotus Federico Mahora kvepalus? Šie FM 952 kvepalai savo kvapu panašūs į Grand Soir kvepalų aromatą. Rytietiški kvepalai su gintaro nata.

PURE Royal 952 kvapų natos:

  1. Galvos (Viršutinė) gaida: citrusiniai vaisiai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: levanda
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: gintaras, vanilė, tongapupės, labdanas

Kvapas: rytietiškas su gintaro nata.
Charakteris: jausmingas, rafinuotas
952 FM kvepalai įkvėpti Grand Soir aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170952
Kaina: 42.60 €        Maison Francis Kurkdjian Grand Soir kvepalų analogas FM 952 moterims ir vyrams

FM PURE Royal kvepalų mėginėliai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390952
Kaina: 00.71 €     952 FM kvepalai įkvėpti Grand Soir aromato 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą