Saldūs Gėlių Vaisių Kvapo Kvepalai Moterims FM 726

 

Girl Of Now Lovely Elie Saab analogas FM 726 kvepalai

PURE 726 kvepalai moterims. Tai žavus kvapas, skleidžiantis gundantį ir kerintį aromatą. Šis aromatas skirtas moterims, kurios vertina gėlių ir vaisių natų derinį, todėl puikiai tinka įvairioms progoms ir sezonams.
Kvepalų kvapus sujungia harmoningą natų puokštę. Kvapas atsiveria saldžių ir gaivių mandarinų, kriaušių pliūpsniu, kuris palaipsniui atskleidžia jausmingą baltų gėlių atspalvį. Bazinės gurmaniškos natos prideda šilumos ir jausmingumo bendrai kvepalų kompozicijai, palikdamos žavingą ir gundantį pėdsaką.
Šie FM 726 kvepalai yra išskirtinai universalūs, todėl tinka įvairiems metų laikams. Dėl gėlių ir vaisių natų kvepalai yra puikus pasirinkimas pavasario ir vasaros mėnesiams, nes gėlių ir vaisių atspalviai atspindi linksmą ir gyvą šių metų laikų atmosferą. Tačiau gundantis gurmaniškas atspalvis taip pat daro kvepalus jaukius rudens ir žiemos mėnesiams.
Tai moters grakštumą ir žavesį paryškinantis kvapas, todėl tinkamas dėvėti tiek dieną, tiek vakare. Nesvarbu, ar ruošiatės romantiškai vakarienei, ar savo kasdieniniam stiliui suteikiate žavesio, šis aromatas papildo jūsų asmenybę jausmingumo atspalviu.
Kas įkvėpė sukurti šiuos saldžius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į Girl of Now Lovely, kvepalų aromatą. Tai gėlių kvapo FM kvepalai moterims su vaisių nata.

PURE FM 726 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, apelsinų eterinis aliejus, vyšnia, kriaušė.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: baltos gėlės, kvapiosios kanangos (ylang-ylang), vyšnių žiedai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: avietė, gurmaniškos natos.
Kvapas: gėlių kvepalai su vaisių nata.
Charakteris: žavus, jausmingas, gundantis
FM 726 kvepalai įkvėpti Girl Of Now Lovely
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100726
Kaina: 23.43 €        Elie Saab Girl Of Now Lovely analogas FM 726 kvepalai internetu

FM Kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390726
Kaina: 00.41 €        FM 726 kvepalai įkvėpti Elie Saab Girl Of Now Lovely analogas     

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą