Prabangūs Vaniles Kvapo Kvepalai Unisex FM 504

 

Bvlgari Le Gemme Orom analogas FM 943 kvepalai moterims ir vyrams

PURE Royal 504 vyrams ir moterims. Modernus vanilės kvapas. Jo sodrus rytietiškas kvapas yra tikras šedevras, idealiai tinkantis vėsesniam metų laikui ir vakaro renginiams. Kvepalai tinka tiek vyrams, tiek moterims, vertinantiems prabangą ir puikiai dera su elegantiškais, prabangiais drabužiais.
Rožiniai pipirai ir šafranas yra viršutinės šio kvapo natos, kurios užleidžia vietą kedro ir oud medienos širdies natoms. Pagrindinės vanilės ir benzoinės dervos natos suteikia šiltą ir jausmingą užbaigimą. Bendras kvepalų efektas – tai kvapas, dvelkiantis elegancija, rafinuotumu ir jausmingumu.
Šie FM 504 kvepalai idealiai tinka rudens ir žiemos sezonams, kai vėsesnė temperatūra lauke sustiprina kvapo šilumą ir gilumą. Jis ypač tinkamas vakarinei aprangai, todėl yra puikus pasirinkimas ypatingoms progoms ar romantiškoms naktims.
Kvepalai skirti tiems, kurie vertina geresnius gyvenimo dalykus, skleidžia pasitikėjimą, žavesį ir rafinuotumą. Jis skirtas žmonėms, kuriuos traukia prabangūs kvapai, paliekantys ilgalaikį įspūdį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gundančius Federico Mahora kvepalus? Šie FM 504 kvepalai savo kvapu panašūs į Le Gemme Orom kvepalų aromatą. Rytietiški kvepalai su vanilės nata. Prabangūs kvepalai už mažą kainą.

PURE Royal 504 kvapų natos:

  1. Galvos (Viršutinė) gaida: rožiniai pipirai, šafranas
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kedras, ūdas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: benzoinas, vanilė

Kvapas: rytietiškas su vanilės nata.
Charakteris: pavergiantis, magnetinis
504 FM kvepalai įkvėpti Le Gemme Orom aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170504
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Bvlgari Le Gemme Orom analogas FM 943 kvepalai moterims ir vyrams

FM PURE Royal kvepalų mėginėliai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390504
Kaina: 00.41 €     FM 504 kvepalai įkvėpti Le Gemme Orom kvepalų aromato 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą