Kvepalai Aromatingi Žadinantys Prisiminimus FM 950

 

Byredo De Los Santos analogas FM 950 kvepalai

PURE Royal 950 unisex kvepalai. Kvapas leidžia mums pasiekti prisiminimus, kurie perneša, ir susieja mus su praeitimi. Parfumerijos pasaulyje FM 950 pasirodo kaip žavinga kvapų kelionė, kuri atsiskleidžia kaip nesenstanti odisėja.
Kvapas atsiveria intriguojančiu šalavijų ir eukalipto deriniu. Kvapui vystantis ir keliaujant gilyn į kvapą atsiskleidžia širdies natos, pripildytos mirabelės slyvų ir oriso. Oris parfumerijos „auksas“, kvapui suteikia prabangos. Bazinės kedro, muskuso natos suteikia jausmingą ir ilgalaikį aromato užbaigimą. Muskusas ir kedras sukuria šilumos pojūtį, kuris išlieka ir palieka nepamirštamus prisiminimus.
Atsivėrus kiekvienai natai, FM 950 kvepalai mezga pasakojimą, kuris yra ir kerintis, ir sudėtingas, todėl tai yra išskirtinis ir branginamas kvepalų žinovo kolekcijos papildymas. Tie, kurie ieško įkvėpimo kvapų prisiminimuose, akimirksniu susijungs su šiais kvepalais, kurie kartu skatina pasinerti į svajones.
Kas įkvėpė sukurti šiuos aromatingus Federico Mahora 950 kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs De Los Santos kvepalų aromatą. Federico Mahora gėlių kvepalai su medžio nata moterims ir vyrams.

PURE Royal 950 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: šalavijas, muskatinis šalavijas, eukaliptas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: mirabelės slyva, orisas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, muskusas.
Kvapas: gėlių.
Charakteris: gaivus, aromatingas, žadinantis prisiminimus
FM 950 kvepalai įkvėpti De Los Santos aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170950
Kaina: 40.33 €      Kvepalų Byredo De Los Santos analogas FM 950 kvepalai 

FM kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390950
Kaina: 00.41 €     FM 950 kvepalai įkvėpti De Los Santos kvepalų aromato 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą