Muskuso Rožių Kvapo Kvepalai Unisex FM 939

 

Jo Malone Yellow Hibiscus analogas FM 939 kvepalai moterims ir vyrams

PURE Royal 939 vyrams ir moterims. Šie kvepalai primena saulėtą dieną pakrantėje su gėlių karoliais, suteikdami švaros ir malonumo jausmą.
Kvapas tai lyg gėlių rojus, kuriame saldi ir citrusinė esencija derinama su pakilia geltonų gėlių šiluma. Jis skleidžia džiaugsmo ir spindesio aurą, todėl puikiai tinka tiems, kurie ieško gyvybingo ir saulėto kvapo.
Šie išskirtiniai FM 939 kvepalai puikiai tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai gamta pilna žiedų. Kvepalų kvapas papildo saulės šilumą ir ryškias aplinkos spalvas, todėl yra idealus pasirinkimas šviesiomis ir saulėtomis dienomis. Dėl gaivaus ir intriguojančio charakterio jis tinkamas dėvėti dieną, nesvarbu, ar vaikščiojate po žydintį sodą, ar mėgaujatės pikniku parke, ar atostogaujate saulėtą dieną pakrantėje.
FM 939 kvepalai patinka tiek moterims, tiek vyrams, kurie vertina gėlių kvapų grožį ir eleganciją. Dėl gyvybingo ir optimistiško pobūdžio jis ypač patrauklus tiems, kurie priima gyvenimo džiaugsmus ir ieško kvapo, atspindinčio jų gyvybingą asmenybę. Jis puikiai tinka tiems, kurie mėgsta kvapus, kurie nėra pernelyg sunkūs ar stiprūs, bet turi subtilų ir pakeliantį nuotaiką aromatą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos intriguojančius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs Jo Malone Yellow Hibiscus kvepalų aromatą. FM medienos kvepalai su gėlių nata moterims ir vyrams.

Federico Mahora 939 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: žalioji citrina
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, rožė
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, benzoinas, gintaras
Kvapas: medienos.
Charakteris: intriguojantis, saulėtas, daugiamatis
FM 939 kvepalai įkvėpti Yellow Hibiscus aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170939
Kaina: 40.33 €       Kvepalų Jo Malone Yellow Hibiscus analogas FM 939 kvepalai moterims ir vyrams 

FM kvepalų mėginukai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390939
Kaina: 00.41 €       FM 939 kvepalai įkvėpti Yellow Hibiscus kvepalų aromato 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą