Medienos Gėlių Kvepalai Unisex FM 941

 

Kvepalų Byredo Mojave Ghost analogas FM 941 kvepalai moterims ir vyrams

PURE Royal 941 unisex kvepalai. Šis unikalus kvapas yra harmoningas medienos, gėlių ir muskuso natų mišinys, sukuriantis viliojantį aromatą. Sandalmedžio nata suteikia aromatui daugiau vyriško kvapo, tačiau akivaizdu, kad gėlių komponentas daro jį moteriškesnį. Kvepalai unisex, bet labiau linkę į moteriškąją pusę.
Viršutinės kvepalų natos išsiskiria persikų ir cinamono pliūpsniu, po kurio seka subtilios rožės ir žibuoklės širdies natos. Bazinės natos išlieka ant odos su šiltu gintaru, sandalmedžiu ir traškiu muskusu. Šis derinys sukuria subalansuotą ir charakteringą aromatą, kuris tikrai paliks ilgalaikį įspūdį.
Kvepalų kvapas ypač tinka šiltesniems metų laikams, pavyzdžiui, pavasariui ir vasarai, kai jų gaivios ir erdvios natos tikrai gali suspindėti. FM 941 kvepalai puikiai tinka dėvėti dieną, nesvarbu, ar einate į biurą, susitinkate su draugais ar mėgstate ramų pasivaikščiojimą parke. Kvapas skleidžia lengvos elegancijos jausmą, todėl tai yra universalus pasirinkimas įvairioms progoms.
Jis skirtas tiek moterims, tiek vyrams, kurie vertina unikalius ir šiuolaikiškus kvapus. Jis skirtas asmenims, kurie ieško kvapo, kuris išsiskirtų iš minios. Šis kvapas skirtas tiems, kurie pasitiki savimi, mėgsta nuotykius ir džiaugiasi gamtos grožiu.
Kas įkvėpė sukurti šiuos ilgai išliekančius Federico Mahora kvepalus? Šie FM 941 kvepalai savo kvapu panašūs Byredo Mojave Ghost kvepalų aromatą. FM medienos kvepalai su gėlių nata moterims ir vyrams

PURE Royal 941 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: kokosas, persikas, cinamonas, žalumos natos
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: našlaitė, hedionas, rožė
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: Australijos santalas, muskusas, ambroksanas, džiovinta mediena
Kvapas: medienos.
Charakteris: pasitikintis, charakteringas
941 FM kvepalai įkvėpti Byredo Mojave Ghost aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170941
Kaina: 42.60 €       Kvepalų Byredo Mojave Ghost analogas FM 941 kvepalai moterims ir vyrams 

FM kvepalų mėginukai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390941
Kaina: 00.11 €       FM 941 kvepalai įkvėpti Byredo Mojave Ghost kvepalų aromato 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą