Pavergiantis Gėlių Šipriniai Kvepalai Unisex FM 989

 

Viktor Rolf Flowerbomb Mariage analogas FM 989 kvepalai internetu

PURE Royal 989 unisex. Kvepalų buteliuke žydinčių žiedų ir gėlių jūra, kurioje karaliauja gėlės. Sukurtas išskirtinėmis gėlių natomis, jis užburia pojūčius prabangiu kvapų mišiniu.
Kvepalų kvapas primena visapusiškai žydintį sodą. Jį atidaro šviežios ir putojančios bergamotės bei arbatos pliūpsnis, sukuriantis gaivinantį pojūtį. Kvapo širdyje atsiskleidžia kerinčių gėlių puokštė, įskaitant jazminą, rožę ir freziją, kuri suteikia romantiškumo. Galiausiai pagrindinės pačiulių ir muskuso natos suteikia aromatui jausmingą ir šiltą atspalvį, paliekant ilgalaikį įspūdį.
Šie pavergiantys FM 989 kvepalai tinka įvairioms progoms ištisus metus, ypač pavasario ir vasaros sezonais, kai žydi gėlės. Jis puikiai tinka dienos renginiams, tokiems kaip vestuvės, priešpiečiai ar sodo vakarėliai, kur gėlių ir pakylėjantis aromatas gali papildyti džiugią atmosferą. Tačiau jį galima nešioti ir vakare.
Jis patinka tiems, kurie vertina romantišką ir jausmingą kvapą, paliekantį ilgalaikį įspūdį. Kvapas įkūnija elegancijos jausmą, todėl tinka moterims ir vyrams, kurie mėgsta prabangius ir priklausomybę sukeliančius kvapus.
Kas įkvėpė sukurti šiuos saldžiai viliojančius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs VR Flowerbomb Mariage kvepalų aromatą. Gėlių kvepalai su šiprine nata. 

PURE Royal FM 989 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: citrusiniai vaisiai, gaivios natos, vaisinės natos.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: gėlių natos, medienos natos.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: minkštas gintaras, muskusas.
Kvapas: gėlių su šiprine nata.
Charakteris: pavergiantis, viliojantis
FM 989 kvepalai įkvėpti Flowerbomb Mariage aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170989
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Viktor & Rolf Flowerbomb Mariage analogas FM 989 kvepalai internetu 

FM kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390989
Kaina: 00.41 €     FM 989 kvepalai įkvėpti Flowerbomb Mariage kvepalų aromato 

1 komentaras:

  1. Mėgstu saldžius kvepalus17:02

    Nusipirkau šių kvepalų mėginuką ir jie kvepia nuostabiai. Nuostabus ilgai išliekantis kvapas tiems, kurie mėgsta saldžius kvapus su nedideliu gėlių aromatu. Kvapas stiprus, bet ne per stiprus. Manau, kad tai geros kokybės kvepalai. Jei jums patinka saldūs ir gėlių kvepalai, manau, tai yra puikus pasirinkimas. Visada sulaukiu komplimentų, kai dėviu šiuos kvepalus! Rekomenduoju šiuos FM kvepalus.

    AtsakytiPanaikinti