Maisto Papildas Ashwagandha Koncentracijai ir Atminčiai

 

Maisto Papildas padeda pagerinti pažinimo funkcijas, įskaitant koncentraciją ir atmintį
Padėkite savo organizmui kovoti su stresu ir nerimo bei baimės jausmais. Pasirinkite ASHWAGANDHA maisto papildą, kad pasikrautumėte energija ir atvertumėte savo mintis naujiems pojūčiams.

Koncentracijai, atminčiai, kovai su stresu

Tai maisto papildas, kurio sudėtyje yra migdomosios vitanijos (Withania somnifera (L.) Dunal), kitaip ašvagandos (Ashwagandha), ekstrakto, kuris puikiai tinka savijautai gerinti, padeda organizmui kovoti su stresu ir nerimo bei baimės jausmais. Jis padeda pagerinti pažinimo (kognityviąsias) funkcijas, įskaitant koncentraciją ir atmintį. Padeda taip pat pagerinti vyrų seksualinę veiklą. Vartojimo trukmė neturi viršyti 2 mėnesių. Negalima vartoti, jei yra vartojami raminamieji, migdomieji ar vaistai nuo epilepsijos. Maisto papildas nėra skirtas vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims.
Sudėtyje yra migdomosios vitanijos (Withania somnifera (L.) Dunal) ekstrakto. Padeda kovoti su stresu ir nerimo bei baimės jausmais.

Kaip vartoti maisto papildą Ashwagandha?

Vartokite per burną 1 kapsulę per dieną valgio metu. Užgerkite stikline vandens. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dozės. 

Talpa: 17 g | 30 KAPSULIŲ
Kodas: 801108
Kaina: 48.28 €    Pirkti FM World maisto papildus internetu pigu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą