Viliojantys Šipriniai Vaisiniai Kvepalai Vyrams PURE 498

 

Mont Blanc Explorer kvepalų analogas FM 498 dovana internetu

PURE 498 kvepalai vyrams. Kvepalai yra gaivūs ir saldūs, skleidžiantys nuotykių ir kelionių aurą.
Kvapas atsiveria ryškiomis viršutinėmis bergamočių ir rožinių pipirų natomis, kurios aromatui suteikia gaivų ir energingą kvapą. Kai kvapas vystosi, išryškėja kardamono ir levandų širdies natos, kurios suteikia šilumos. Pagrindinės pačiulių, odos ir Haičio vetiverijų natos suteikia sodrią ir žemišką gylį, sukurdamos gerai subalansuotą kompoziciją.
Šis kvapas tinkamas dėvėti tiek dieną, tiek vakare, todėl puikiai tinka bet kokiai progai. Šiltesniais mėnesiais FM 498 kvepalai papildo gaivią pavasario ir vasaros atmosferą, o vėsesniu metų laiku suteikia jaukią ir viliojančią aurą.
Kvapas sukurtas šiuolaikiniam vyrui, turinčiam nuotykių ir kelionių dvasią. Tai patinka asmenims, kurie siekia tyrinėti naujus horizontus tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme.
Kas įkvėpė sukurti šiuos viliojančius Federico Mahora kvepalus? Šie FM 498 kvepalai vyrams savo kvapu panašūs į Explorer kvepalų aromatą. FM šipriniai kvepalai su vaisine nata.

PURE FM 498 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, melionas, kvapiųjų kanarių derva, ananasas, apelsinas, juodieji serbentai, citrina, obuolys, rožiniai pipirai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, pakalnutė, absentas, levanda, kardamonas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, samanos, oda, Haičio vetiveris, pačiulis, sausa mediena, muskusas.
Kvapas: šiprinis su vaisine nata.
Charakteris: atviras, sužadinantis pasitikėjimą
498 FM kvepalai įkvėpti Explorer aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100498
Kaina: 23.43 €        Mont Blanc Explorer analogas FM 498 kvepalai internetu dovana

FM Kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390498
Kaina: 00.41 €        FM 498 kvepalai įkvėpti Explorer kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Mikas12:40

    Tai tikrai malonu aromatas ir šiek tiek skiriasi nuo kitų vyriškų kvepalų. Dominuojančios natos yra medienos ir odos. Labai elegantiškas, brangus kvapas, skaidrus ir stiprus, bet nesukeliantis galvos skausmo. Šis aromatas kvepia tikrai gerai ir ilgai išlieka net ir su nedideliu kiekiu. Tai geri FM World kvepalai už gerą kainą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas19:26

    Man labai patinka šie kvepalai. Iš visų vyriškų kvepalų tai yra mano mėgstamiausia. Mano geriausias draugas neseniai nusipirko šiuos kvapus, dirba biure moterų komandoje. Ryte po susirinkimo visos moterys bėgo pas jį kaip katės prie valerijono, su tušinuku ir popieriumi užsirašyti kvepalų pavadinimą ir nupirkti / padovanoti savo vyrams / vaikinams.

    AtsakytiPanaikinti