Gėlėmis ir Vaisiais Kvepiantys Kvepalai Moterims FM 716

 

Hugo Boss Alive analogas FM 716 kvepalai moterims

Saldūs, gėlų FM 716 kvepalai moterims. Bendras įspūdis – saldus ir šiek tiek vaisinis kvapas, su šiltu ir medienos atspalviu.
Kvepalai prasideda ryškiomis vaisių natomis, įskaitant mandarinus ir juoduosius serbentus, kurios suteikia kvapui gaivos ir saldumo. Kvapui vystantis, jazminų ir magnolijų gėlių akordai suteikia moteriškumo ir elegancijos. Pagrindinės šilto sandalmedžio ir kedro natos suteikia jausmingą ir jaukią atspalvį, sukuria žavingą ir rafinuotą aromatą.
Šie universalūs FM 716 kvepalai tinka įvairiems sezonams, tačiau ypač puikiai kvepia pavasario ir vasaros mėnesiais. Jo gyvas ir pakilus charakteris puikiai papildo žydinčias gėles ir saulėtas šio metų laiko dienas. Be to, dėl kvapo ilgaamžiškumo ir švelnumo jis tinkamas dėvėti tiek dieną, tiek vakare, todėl visą dieną galite jaustis pasitikintys ir žvalūs.
Aromatas papildo moterį, kuri išsiskiria charizma, atletiškumu ir rafinuotumu.
Renkantis aprangą, kuri papildytų šiuos kvepalus, rinkitės tai, kas atspindi jų dinamiškumą ir šiuolaikiškumą. Prisiminkite, svarbiausia yra apsirengti taip, kas leidžia jums jaustis pasitikinčiai ir žaismingai.
Kas įkvėpė sukurti šiuos saldžius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į HB Alive kvepalų aromatą. Saldūs gėlių kvapo kvepalai moterims su vaisių nata.

PURE FM 716 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, citrina, gervuogė, juodieji serbentai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, magnolija, vandens natos.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, kedras, santalas.
Kvapas: gėlių kvepalai su vaisių nata.
Charakteris: saldus, mielas, nerūpestingas
FM 716 kvepalai įkvėpti Alive aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100716
Kaina: 23.43 €        Hugo Boss Alive analogas FM 716 kvepalai moterims

FM Kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390716
Kaina: 00.41 €        FM 716 kvepalai įkvėpti Alive kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Medeina11:20

    Kvepalai yra šilti, saldūs ir sumedėję. Tai puikus pavasario ir vasaros kvapas, atsižvelgiant į sunkumą ir gražų kvapą, kuris yra modernus ir drąsus, saldus ir medienos. Kvapas yra labai moteriškas ir leidžia jaustis gerai, kai juo kvepi. Džiaugiuosi, kad šį kvapą turiu savo kolekcijoje. Kvepalai yra gana patvarūs ir dažniausiai išlieka visą dieną. Puiki kaina, rekomenduoju.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas21:30

    Man tai yra subtilus kvapas ir jis puikiai tinka naudoti kasdien ir biure. Sakyčiau, tai puikus kvapas pavasariui ir vasarai, nes kvepia gėlėmis ir vaisiais, tačiau labai subtilus ir ne per saldus. Puikiai dera su švelniomis, trapiomis ir ryškiomis moteriškomis būtybėmis. Tai mano naujas mėgstamas aromatas, kurį labai rekomenduoju kitoms moterims.

    AtsakytiPanaikinti