Ugningi Rytietiški Kvepalai su Prieskonių Nata Unisex FM 906

Tom Ford Tobacco Vanille analogas FM 906 kvepalai internetu
PURE Royal 906 kvepalai vyrams ir moterims. Kvepalai yra aistringi, skleidžiantys šilumą ir prabangą. Tai rytietiškas aromatas, kuriame dera sodraus tabako ir saldžios vanilės natos, sukuriant gundantį ir malonų kvapą.
Ryški tabako nata prideda kvapui gilaus, dūminio elemento, o saldi ir kreminė vanilė sukuria guodžiančią ir jaukią aurą. Dėl šių natų derinio gaunamas jausmingas ir aistringas kvapas, todėl tai populiarus pasirinkimas ieškantiems išskirtinio ir viliojančio kvapo. Jis veikia kaip gravitacija, suartina žmones ir nepaleidžia.
FM 906 kvepalai geriausiai tinka vėsesniems metų mėnesiams, pavyzdžiui, rudeniui ir žiemai. Dėl šiltos ir jaukios kompozicijos jis yra puikus pasirinkimas, kai norisi įsisupti į megztinius ir paltus tomis vėsiomis dienomis ir naktimis. Kalbant apie paros laiką, šis aromatas yra universalus ir gali būti dėvimas tiek dieną, tiek vakare, todėl tinka įvairioms progoms.
Tai aromatas, kuris patinka tiek vyrams, tiek moterims, nes pasižymi unisex savybe. Tai kvapas, skleidžiantis aistringą ir jausmingą kvapą, pritraukiantis asmenis, kurie vertina prabangius ir drąsius kvapus. Šį aromatą dažnai mėgsta tie, kurie turi išrankų skonį ir siekia padaryti įsimintiną įspūdį.
Unikalus tabako ir vanilės natų mišinys išskiria jį iš kitų kvapų. Nuostabūs unisex ir rafinuoti žiemos kvepalai. Derinkite jį su elegantiškais ir stilingais drabužiais, kad sustiprintumėte jo prabangų ir rafinuotą charakterį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos tabako vanilės aromato Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į TF Tobacco Vanille kvepalų aromatą. Rytietiški kvepalai su prieskonių nata.

PURE Royal FM 906 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, nektarinas, imbieras
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, gvazdikas, cinamono lapai, rozmarinas, heliotropas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, tongapupės, kedras, tabakas, pačiulis
Kvapas: rytietiškas su medžio nata.
Charakteris: ugningas, aistringas.
FM 906 kvepalai įkvėpti Tobacco Vanille aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170906
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Tom Ford Tobacco Vanille analogas FM 906 kvepalai internetu

FM kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390906
Kaina: 00.41 €     FM 906 kvepalai įkvėpti Tobacco Vanille kvepalų aromato

3 komentarai:

  1. Anonimiškas21:30

    Mano mėgstamiausias kvapas. Savo buteliuką pirkau maždaug prieš pustrečių metų ir jis vis dar kvepia prabangiai. Tai mano pasirinkimas šaltesniems mėnesiams. Kvepalai yra sodrūs ir karališki ir jie skirti tik ypatingoms progoms. Sulaukiu daug komplimentų ir žmonių, kurie klausia, kokius kvepalus aš dėviu. Tai vienintelis kvapas, kurį naudodamas negaliu nustoti jo uostyti. Tai tiesiog neįtikėtina.

    AtsakytiPanaikinti
  2. vanilinis20:53

    Vienas iš mėgstamiausių. Gražiausia vanilė su lengvai apibarstyta brangiu pypkės tabaku. Ir nors jis stulbinančiai populiarus, kažkodėl tai manęs neatbaido, nes jis toks geras. Vienas iš nedaugelio kvepalų, kuriuos nusipirkau antrą kartą. Šaltas ruduo su nukritusiais, geltonais lapais – šių kvepalų metas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Stulbinančiai puošnus19:28

    Šis kvapas turi stiprų tabako kvapą, bet manau, kad vanilė puikiai jį subalansuoja. Šis kvapas tikrai malonus žiemai. Sukelia prisiminimus apie rudenį ir Kalėdas. Nors tai unisex, manau, kad jis labiau linkęs į moterišką pusę. Tai puikiai tiktų vyresnei, rafinuotai moteriai. Bet tai tik mano nuomonė.

    AtsakytiPanaikinti