Gėlių Kvepalai su Rytietiška Nata Unisex FM 909

Tom Ford Velvet Orchid analogas FM 909 kvepalai internetu pigiau
PURE Royal 909 kvepalai vyrams ir moterims. Kvepalai yra saldūs ir su aštria nata, kuri sukelia viliojančios mistikos pojutį. Jo kvapo profilis išsiskiria kerinčiu rytietiškų ir gėlių natų mišiniu, sukuriančiu prabangų ir gundantį aromatą.
Kvapas atsiveria gyvybingų citrusinių vaisių, įskaitant bergamotę ir mandariną, pliūpsnį, kuris suteikia kompozicijai gaivaus potėpio. Kvapui vystantis, širdies natos atskleidžia sodrią ir gausią gėlių akordų sintezę, kurioje vyrauja jausmingos magnolijos ir aksominės orchidėjų natos. Šias subtilias gėles papildo jazminų, rožių ir medaus natos, sukuriančios saldžią ir svaiginančią puokštę. Galiausiai pagrindinės saldžios vanilės, švelnios odos ir balzamiko akcentų natos suteikia šiltą ir gundantį pagrindą.
Dėl saldaus ir jausmingo charakterio FM 909 kvepalai puikiai tinka ypatingoms progoms arba kai norite padaryti įsimintiną įspūdį. Jis ypač tinka vėsesniais rudens ir žiemos mėnesiais, kai sodrios ir prabangios natos puikiai kvepia.
Šie kvepalai patinka tiek vyrams, tiek moterims, vertinantiems prabangius ir gundančius kvapus. Tai aromatas, papildantis tuos, kurie mėgsta paslaptingumo ir elegancijos pojūtį savo asmeniniame stiliuje.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivius, jaukius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs TF Velvet Orchid kvepalų aromatą. Gėlių kvepalai su rytietiška nata.

PURE Royal FM 909 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, mandarinas, medus, romas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: orchidėja, magnolija, jazminas, rožė, apelsinmedžio žiedai, heliotropas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: santalas, citrusiniai vaisiai, mira, Peru balzamas, oda, vanilė.
Kvapas: gėlių su rytietiška nata.
Charakteris: gaivus, su plėšrumo elementais
FM 909 kvepalai įkvėpti Velvet Orchid aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170909
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Tom Ford Velvet Orchid analogas FM 909 kvepalai internetu pigiau 

FM kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390909
Kaina: 00.41 €     FM 909 kvepalai įkvėpti Velvet Orchid kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas21:02

    Pats aistringiausias, seksualiausias aromatas, kurį žinau. Saldus ir aitrus vienu metu. Labai brangus ir prabangus medaus-alkoholio kvapas. Romas jaučiasi puikiai. Aromatas brangus ir prašmatnus, man jis beprotiškai patinka. Nešioju karštą vasarą ir šaltą žiemą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gražus kvapas21:11

    Šiluma ir gėlės čia užburia. Jis yra moteriškas ir labai ilgai išsilaiko ant odos. Jis kvepia kitaip nei kiti gėlių kvepalai, kuriuos uosčiau praeityje.

    AtsakytiPanaikinti