Šampūnas Dažytiems Plaukams

 

Dėl kruopščiai atrinktų ingredientų jis suteikia dažytiems plaukams profesionalią priežiūrą. Kartu su tos pačios linijos kauke tai puiki plaukų priežiūra, kuri padeda išsaugoti originalų dažytų plaukų atspalvį ir saugo spalvą nuo blukimo.
Sudėtyje yra pantenolio ir dirvinio asiūklio lapų ekstrakto. Naudokite kartu su dažytų plaukų kauke HAIRLAB IDEAL2 COLOUR MASK ir dažytų plaukų eliksyru HAIRLAB IDEAL2 COLOUR ELIXIR.
Sustiprina plaukų pigmentus po dažymo, pabrėžia spalvą ir apsaugo nuo blukimo – tai IDEAL² COLOUR! Vertingi ingredientai suteikia plaukams papildomą drėkinimą ir maitinimą. Jūsų plaukai atrodys kaip ką tik po dažymo salone!
Profesionali plaukų priežiūra namų sąlygomis? Dabar tai įmanoma! Siekdami užbėgti už akių Jūsų lūkesčiams, sukūrėme prestižinę kosmetikos priemonių HAIRLAB seriją, kuri užtikrins Jūsų plaukams sveiką ir gražią išvaizdą. Turtinga sudėtis ir puikios, individualiems poreikiams pritaikytos formulės užtikrins, kad svajonės apie idealią šukuoseną taptų tikrove. Padovanokite savo plaukams tai, kas geriausia, o jie taps Jūsų gražiausia puošmena.

Kiekis: 250 ml
Prekės kodas: 520019
Kaina: 41.43 €        Pirkti 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą