Patrauklūs Gėlių Vaisių Kvepalai Moterims FM 449

Salvador Dali Laguna analogas FM 449 kvepalai pigiau
PURE 449 - moteriški kvepalai. Tai puikus vasaros kvapas. Dėl savo išskirtinio aromatinių natų mišinio šis kvapas sukuria jausmingą kvapą kaip niekas kitas.
Kvapas prasideda šviežių citrusinių vaisių pliūpsniu, įskaitant citriną ir mandariną, kuris akimirksniu suteikia gyvybingumo. Kvapui vystantis, širdies natos atskleidžia subtilią jazminų, rožių ir pakalnučių gėlių puokštę, kompozicijai pridedant moteriškumo ir romantikos. Pagrindinės šilto gintaro, muskuso ir vanilės natos suteikia jausmingą ir viliojantį pagrindą, palikdamos viliojantį pėdsaką. Šie FM 499 kvepalai kvepia atostogomis lagūnoje - tai jūra ir kokteiliai, laisvė ir saulė, muzika ir karštos, nerūpestingos vasaros naktys.
Kvepalai puikiai tinka pavasario ir vasaros sezonams. Jo gaivinantis ir jaudinantis aromatas papildo saulėtas ir vėjuotas dienas, sukurdamas gaivią aurą. Šis aromatas tinkamas dėvėti tiek dieną, tiek vakare, nes jo universalumas leidžia sklandžiai pereiti nuo įprastos išvykos dieną į elegantišką renginį vakare.
Jis patinka moterims, kurios vertina meno grožį ir siekia išreikšti savo unikalią asmenybę per kvapus. Moteris, kuri dėvi šį aromatą, yra kerinti, paslaptinga ir nebijanti išsiskirti iš daugumos. Atminkite, kad šis aromatas skirtas individualumui ir pasitikėjimui išreikšti.
Kas įkvėpė sukurti šiuos patrauklius Federico Mahora kvepalus? Šių kvepalų aromatas panašus į Laguna kvepalų kvapą.

PURE FM 449 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: citrina, mandarinas, kriaušė, bergamotė, saldymedis, rabarbaras, persikas, ananasas, kokosas, slyva, greipfrutas, kardamonas
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: arabinis jazminaitis, rožė, pakalnutė, apelsinmedis, saulėtos natos, našlaitė, pelargonija, vyno nuosėdos
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, gurmaniškos natos, pačiulis, muskusas, santalas, kedras, sausa mediena
Kvapas: gėlių kvepalai su vaisių nata
Charakteris: sudėtinis, patrauklus, kupinas elegancijos 
FM 449 kvepalai įkvėpti Laguna aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100449
Kaina: 23.43 €        Kvepalai Salvador Dali Laguna analogas FM 449 kvepalai

FM Kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390449
Kaina: 00.41 €        FM 449 kvepalai įkvėpti Salvador Dali Laguna aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas12:56

    Man šie kvepalai kvepia saldžiai ir sūriai su citrusų atspalviu, tarsi vėjelis. Turiu pasakyti, kad nepaisant saldaus ir šilto pagrindo, šis aromatas vasarą atsiskleidžia labai gražiai. Aromatas labai gerai pakelia nuotaiką ir perkelia į jūros pakrantę.

    AtsakytiPanaikinti