Rafinuoti Rytietiški Kvepalai su Medžio Nata FM 812

Trawinski Sensual Skin analogas FM 812 vyriški kvepalai top
PURE Royal 812 kvepalai vyrams. Kvepalai yra šilti su saldumo atspalviu, skleidžiantys jausmingumo ir rafinuotumo aurą. Kvapas dažnai apibūdinamas kaip harmoningas gėlių ir medienos natų mišinys, sukuriantis žavingą ir galingą aromatą.
Kvapas atsiveria ryškiomis viršutinėmis bergamočių ir muskato natomis, kurios akimirksniu patraukia dėmesį ir suteikia gaivumo. Kvapui vystantis, širdyje atsiskleidžia graži čiobrelių, levandų ir pakalnučių puokštė, suteikianti švelnumo. Galiausiai, pagrindinės kedro, muskuso ir pačiulių natos suteikia šiltą ir rafinuotą pėdsaką.
FM 812 kvepalai puikiai tinka vakaro aprangai ir ypatingoms progoms. Dėl rafinuoto ir viliojančio pobūdžio jis puikiai tinka romantiškiems pasimatymams, oficialiems renginiams ar bet kuriai situacijai, kai norite palikti gerą įspūdį. Kvapas sukelia intymumo ir rafinuotumo jausmą, todėl ypač tinka vėsesniais mėnesiais, pavyzdžiui, rudenį ir žiemą, kai dažnai mėgstami gilesni ir stipresni kvapai.
Šis aromatas sukurtas pasitikinčiam ir šiuolaikiškam vyrui, puikiai dera tiek prie oficialios, tiek prie laisvalaikio aprangos. Rafinuotas ir modernus kvapas, nebijančiam nūdienos iššūkių ir tvirtai ant kojų stovinčiam vyrui.
Kas įkvėpė sukurti šiuos rafinuotus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu panašūs į Sensual Skin kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 812 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, juodieji pipirai, muskato riešutai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: monoi aliejus, čiobreliai, levanda
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, pačulis, muskusas
Kvapas: rytietiškas su medžio nata.
Charakteris: tvirtas, modernus, rafinuotas
FM 812 kvepalai įkvėpti Sensual Skin aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170812
Kaina: 40.33 €      Kvepalų Trawinski Sensual Skin analogas FM 812 vyriški kvepalai

FM Kvepalų mėginėliai vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390812
Kaina: 00.41 €        FM 812 kvepalai įkvėpti Sensual Skin kvepalų aromato

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą