Prabangus Prausimosi Gelis Greipfrutas ir Apelsino Žiedas

Prabangus Prausimosi Gelis Greipfrutas ir Apelsino Žiedas
Gaivusis greipfrutas idealiai dera su jausmingais apelsinų žiedais. Suteikite savo odai ypatingą gaivumą ir dovanokite staigų energijos antplūdį.
Prabangūs UTIQUE prausimosi geliai paverčia prausimąsi jaudinančiu ir kupinu malonumo potyriu. Novatoriški ingredientai tobulai rūpinasi oda ir palieka ją glotnią kaip šilkas, o pavergiančių kvapų kompozicijos ramina mintis ir dovanoja jausmingą atsipalaidavimą. Padovanokite sau nepamirštamo malonumo akimirkas su išskirtiniais UTIQUE prausimosi geliais.
Prabangūs UTIQUE prausimosi geliai tai geriausias kokteilis jūsų kūnui, sukurtas iš vertingų aromatinių kompozicijų bei kruopščiai atrinktų kompleksų, kurie užtikrina neatidėliotiną odos regeneraciją ir intensyvų drėkinimą, tuo pačiu metu apgaubia ilgai išliekančiu ir pavergiančiu kvapu. Švelniai valo odą ir nepažeidžia jos natūralių apsauginių sluoksnių. Praturtinti novatoriška formule, sukurta specialiai FM WORLD - Biohydration Plus bei vertingu WhitesenseTM kompleksu.
Biohydration Plus tai unikali formulė, sukurta specialiai FM WORLD, kuri užtikrina tiesioginį ir ilgalaikį odos drėkinimą. Dėl pažangios technologijos ši formulė veikia kompleksiškai, užtikrina staigią regeneraciją ir tobulai ramina. Apsaugo nuo drėgmės netekimo ir odos išsausėjimo.
WhitesenseTM tai vertingas šimtalapio erškėčio (Rosa centifolia L.), jazminų (Jasminum officinale L.) ir daugiametės saulutės (Bellis perennis L.) žiedų ekstraktas, kuris akimirksniu suteikia kūno odai aksominį švelnumą ir nepakartojamą minkštumą. Prabangiųjų UTIQUE prausimosi gelių sudėtyje esantis WhitesenseTM garantuoja nepaprastai jausmingus potyrius ir puikią savijautą.

Kiekis: 200 ml
Prekės kodas: 502015
Kaina: 28.07 €        Pirkti

Kiekis: 50 ml
Prekės kodas: 502015.02/GRAPEFRUIT & ORANGE BLOSSOM
Kaina: 9.05 €        Pirkti

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą