FM Vamzdžių Valymo Granulės

FM kanalizacijos vamzdžių valymo granulės, drain cleaner granules
Kanalizacijos vamzdžių valymo granulės. Galite drain cleaner granulėmis pasitikėti, nes granulės ištirpina riebalus, plaukus ir virtuvės atliekas. Prasiskverbia net per stovintį vandenį – jų nesustabdo niekas. Naudoti ne rečiau kaip vieną kartą per mėnesį.
Išbandykite drain cleaner granules prieš kviesdami santechniką ar vandentiekio specialistą. Šios, FM granules kanalizacijai, išvalo kanalizacijos vamzdžius, nutekėjimo vamzdžius, sifonus. Šios granulės kanalizacijai dar yra vadinamos verdančiomis granulėmis. Verdančios granulės vadinamos dėl to, kad užburbuliuoja naudojimo metu. Ši priemonė, tai puikus kanalizacijos valiklis.

FM granulės kanalizacijai


Drain cleaner granulių naudojimo instrukcija:

Į praustuvo, vonios ar klozeto sifoną įberti 2 valgomus šaukštus granulių. Tada įpilti 0,5 litro karšto vandens apie 80 C ir palikti 5-10 min. Išskalauti dideliu kiekiu vandens, jei reikia procesą pakartokite. Vienu metu neberti didelio kiekio granulių, užtenka dviejų valgomųjų šaukštų arba vieno granulių kamštelio. Nenaudokite su aliuminio gaminiais.
Dėmesio: stipriai nudegina.

Svoris: 500 g.
Prekės kodas: 706001
Kaina: 11.36 €       smart and clean drain clear granules, geriausias kanalizacijos vamzdžių valiklis 

11 komentarų:

  1. Anonimiškas17:00

    Iš ties puiki priemonė kamščiams pravalyti. Užteko nedidelio kiekio šių granulių ir šnypšdamas kamštis dingo vonios kriauklėje.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas11:50

    Labai gera priemonė susidariusiems kamščiams ir visiems nešvarumams pašalinti. Aš ir profilaktiškai pilu kartą į mėnesį.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Atsakymai
    1. Anonimiškas18:45

      Verta dėmesio produktas. Buvo kriauklė užsikišusi plaukais, tai puikiai pramušo kamštį.

      Panaikinti
  4. Kokia šio produkto sudėtis? Chloras įeina į sudėtį ar ne?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anonimiškas17:09

      Apie sudėtį rašoma tik tiek, kad į sudėtį įeina apie 30% natrio hidroksido.

      Panaikinti
  5. Anonimiškas09:30

    Geros granulės kanalizacijai pravalyti. Buvo kamštis įveikė. tai dabar profilaktiškai naudojam.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Anonimiškas11:18

    Geros vamzdžių valymo granulės, puiki priemonė, kuri puikiai pasiteisino ir atkimšo vamzdžius ir pravalė kanalizaciją.
    Labai efektyvaus poveikio vamzdžių valiklis, vos per 1 minutę pramušo kamščius kanalizacijoje. Dabar profilaktiškai pilu į kriauklę po du kartus kas mėnesį ir knanalizacija nebeužsikiša. Šnypšdamos viską pravalo.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Anonimiškas14:46

    Ar gerai suprantu čia parduodamos vamzdziu valymo granules drain cleaner, esu dar girdėjas tokios granulės dar vadinamos “verdančios granulės”. Ar čia vienos ir tos pačios granulės kanalizacijai pravalyti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anonimiškas12:12

      Tai čia galima nusipirkti drain cleaner granulių, virtuvės, vonios, kriauklės vamzdžiams pravalyti, kad nesusidarytų kamščiai. Tas granules visi skirtingai vadina, vieniems jos verdančios granulės, kitiems šnypšiančios granulės, bet esmė tame, kad jos efektyviai šalina kanalizacijoje susidarančius kamščius ir jei jas naudoti profilaktiškai, tai kamščiai vamzdžiuose nesusidarys.

      Panaikinti
  8. Santechninį trosą padėjome ilsėtis.

    AtsakytiPanaikinti