Rytietiški Gėlių Aromato Kvepalai Moterims FM 147

Dolce Gabbana The One analogai FM 147 ilgai išliekantys kvepalai
FM 147 kvepalai moterims. Kvepalai yra žavūs ir viliojantys, skleidžiantys nesenstančią eleganciją ir jausmingumą. Dėl savo viliojančio gėlių ir rytietiškų natų mišinio aromatas sukuria nepamirštamą kvapą.
Kvepalai skirti pasitikinčiai ir romantiškai moteriai. Ji skleidžia magnetinio žavesio aurą. Šis aromatas puikiai papildo jos asmenybę.
Dėl šilto ir jausmingo charakterio FM 147 kvepalai ypač tinka šaltesniems mėnesiams, todėl jūsų žiemos garderobui suteikia rafinuotumo ir žavesio. Dėl nesenstančio patrauklumo juo galima mėgautis žiemą ir rudenį, dieną ar naktį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos saldžius, viliojančius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu prilygsta Dg The One kvepalų kvapui. 

PURE Royal FM 147 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: ličiai, mandarinas, persikas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: slyva, pakalnutė, lelija.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, ambra, muskusas.
Kvapas: gėlių su rytietiška nata.
Charakteris: skoningas, viliojantis
FM 147 kvepalai įkvėpti DG The One
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170147
Kaina: 40.33 €        Dolce Gabbana The One analogas FM 147 ilgai išliekantys kvepalai

FM Kvepalų mėginėliai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390147
Kaina: 00.41 €        FM 147 kvepalai įkvėpti Dolce Gabbana The One analogas

1 komentaras:

  1. Anonimiškas13:30

    Jau daugelį metų tai yra būtina mano kvepalų kolekcijos dalis. Mano skoniui tobulas saldumo ir gaivumo, vanilės ir vaisių derinys. Joks kitas kvapas negali išgelbėti jūsų nuo šalto oro, kaip šie vanilės aromato kvepalai.
    Kvapas sėkmingos, savarankiškos moters, kuri sėdi restorane, gal su ją dievinančiu vyru, gal su geriausia drauge. Ji pasipuošusi elegantiška šilta suknele. Už lango pūga, ore sukasi snaigės. O restoranas šiltas ir jaukus, kvepia karštu vynu ir vaniliniu desertu.

    AtsakytiPanaikinti