Maisto Papildas Body & Mind Moterims

 

Maisto papildas Body & Mind moterims kūnui ir protui
Maisto papildas kapsulėse. Vitaminų ir aktyvių mikrokomponentų rinkinys moterims. 5 funkciniai deriniai iššūkių kupinai dienai - mėnuo, pilnas staigmenų. Pakuotėje yra 30 paketėlių, skirtų kasdienei produkto dozei.

Kaip vartoti maisto papildą Body & Mind Moterims?

Paimkite paketėlį su 5 kapsulėmis, skirtomis vartoti per dieną (vieną po kitos su tam tikrais laiko intervalais). Vartokite per burną užgerdami stikline vandens. Night Relax vartokite prieš miegą. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dozės.
Vitaminų ir aktyvių mikrokomponentų rinkinys, kurio reikia moterims! Suplanuokite visą mėnesį naudodami šį funkcinį derinį ir pamatysite, kaip kiekvieną dieną pasieksite daugiau.

Talpa: 120,1 g.
Kodas: 801120
Kaina: 115.02 €    Pirkti FM World maisto papildus internetu pigu svorio metimui

Skin & Hair – organinės sieros, karotinų ir ksantofilų derinys, praturtintas organinės formos bioelementais. Aktyvi pagalba kuriant esminius elementus tinkamai plaukų, odos ir nagų struktūrai bei pigmentacijai.
Hemo Balance – aktyvus, lengvai absorbuojamas mikrokomponentų derinys, kuris natūraliai, visapusiškai ir optimaliai palaiko normalų kraujagyslių funkcionavimą ir normalią kraujo ląstelių gamybą.
Inner Balance – efektyviausių mikrokomponentų derinys, padedantis palaikyti vidinę moterų hormonų pusiausvyrą, kas įtakoja gerą nuotaiką ir normalią energijos apykaitą. Formulė orientuota į galimą nuotaikos pagerinimą palengvinant priešmenstruacinius ir menopauzės simptomu.
Night relax – tiksliai parinktos svarbiausių ir efektyviausių mikroelementų dozės, palaikančios miego kokybę ir atsinaujinimą. Kartu su atitinkamų žolelių ekstraktais ir vitaminais padeda susitvarkyti su įtampos ir nuovargio būsenomis. Magnis, tiaminas ir riboflavinas padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą ir normalią psichologinę funkciją.
Energise & Perception – efektyviausių ekstraktų, aminorūgščių, fosfatidilserino ir maistinių mikrokomponentų derinys, skirtas palaipsniam, tačiau ilgalaikiam fizinės ir psichinės veiklos stimuliavimui ir normalių smegenų, nervų sistemos funkcijų palaikymui bei pažinimo (kognityviosios) funkcijų ir koncentracijos gerinimui. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą