Maisto Papildas Vit-D3 Drops 10 ml Nutricode

 

Maisto papildas Vit-D3 Drops buvo sukurtas su mintimi apie vaikus ir suaugusiuosius. Vitaminas D padeda tinkamai funkcionuoti raumenims ir imuninei sistemai, taip pat įsisavinti kalcį ir fosforą Padeda palaikyti tinkamą dantų ir kaulų būklę bei tinkamą kalcio kiekį kraujyje.

Kaip vartoti maisto papildą Vit-D3 Drops 10 ml Nutricode?

Vaikams nuo 1 metų amžiaus: vartoti po 2 lašus per dieną. Suaugusiems: vartoti po 5 lašus per dieną. Išmatuokite porciją pipete į šaukštelį. Vartokite prieš valgį. Prieš vartojimą gerai suplakite. Nėščioms moterims rekomenduojama nustatyti vitamino D koncentraciją kraujyje ir su gydytoju parinkti individualią dozę, tačiau jei tai neįmanoma, nėštumo ir žindymo laikotarpiu ji turėtų būti 2000 TV per dieną. Maisto papildai tik papildo jūsų mitybą, bet maisto papildai nėra maisto pakaitalai.

Talpa: 10 ml
Kodas: 801204

5 komentarai:

  1. Anonimiškas14:49

    Vitamino D trūkumas - kai jūsų organizme yra per mažas vitamino D kiekis - gali sukelti jūsų kaulų plonumą, trapumą ar deformaciją. Vitaminas D vaidina svarbų vaidmenį absorbuojant kalcį ir metabolizuojant kaulus. Vitaminas D įvairiais būdais padeda išlaikyti kaulų stiprumą. Mažas vitamino D kiekis kraujyje gali būti kaulų ir apatinės nugaros dalies skausmo priežastis ar veiksnys.
    Žinant, kad Lietuvoje tamsioju periodu saulė pasirodo retai ir vitamino D negausime būdami laukia, jo atsargas organizme būtina papildyti kitais būdais. Vienas iš jų maisto papildas, kuriame yra vitaminas D.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vitamino D trūkumas neabejotinai būdingas daugumai gyventojų Lietuvoje. Vitamino D3 papildą vartoju kasdien rudenį ir žiemą (2000 TV). Vitaminą D, vadinamą saulės vitaminu, gamina organizmas, reaguodamas į odą, veikiamą saulės spindulių. Natūraliai jis taip pat aptinkamas kai kuriuose maisto produktuose, įskaitant kai kurias žuvis, kiaušinių trynius ir t.t. Vertą vartoti vitaminą D, kad sveikata būtų stipri.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Toma18:44

    Vitamino D turite gauti iš maisto arba saulės. Jei kasdien einate į lauką (kai šviečia saulė) ir esate pakankamai saulėje, vitamino D kiekis turėtų būti geras. Tačiau vienintelis būdas būti tikram - vartoti vitamino D papildą (ypač žiemą ir rudenį). Taip išlaikysite kaulus ir sąnarius tvirtus ir atsparius. Įrodyta, kad Vit D3 gali padėti organizmui pasisavinti kalcį ir fosforą, o tai gali skatinti normalų kaulų tankį. Geros sveikatos visiems!!!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Darius21:52

    Dirbu biure vasarą ir žiemą. Vasarą atlikti tyrimai parodė ūminį vitamino D trūkumą. Endokrinologas paskyrė Vit D paros dozę 5000 TV. Vitaminą D3 nuolat vartoju 5 mėnesius, 5 tūkstančius vienetų. Dabar jaučiuosi gerai.
    Pasidomėjau. Nuo šio vitamino (hormono) trūkumo yra 18 vėžio rūšių, tai jau įrodyta. Jį galima gauti tik tada, kai saulė yra savo zenite ir jūs stovite 30 minučių pusnuogiai, tokiu atveju gausite 2000ME. Vitaminas D3 vaidina didelį imuninės sistemos vaidmenį, be jo senėjimas vyksta greičiau. Manau, kad 10 000 TV yra įprastos dozės, ypač žiemą.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Saulė16:34

    Vitaminas D daugiausia gaunamas iš saulės, todėl jis dažnai vadinamas „saulės vitaminu“. Kai oda sugeria saulės šviesą, ji sintetina UVB spindulius į vitaminą D.
    Skirtumas tarp vitamino D, vitamino D2 ir vitamino D3 !!!
    Vitaminas D iš tikrųjų yra dviejų formų: vitamino D2 ir vitamino D3, o pagrindinis skirtumas yra tik šaltinis. Nors D2 yra gaminamas iš augalų ir grybų ( piene, duonoje ir grūduose), D3 yra sukurtas iš gyvūninės kilmės produktų ir yra panašiausias į tą, kurį natūraliai organizmas gamina veikiamas saulės šviesos. Dėl šio įpročio dauguma gydytojų ir mitybos specialistų rekomenduoja papildyti organizmą vitaminu D3.
    Vitamino d3 nauda. Stiprūs kaulai, žemesnis kraujospūdis, gera nuotaika, galima vėžio prevencija. Vitaminas D3 stimuliuoja kasą ir sukelia insulino gamybos procesą.
    Nors vitamino D3 galima įsigyti be recepto, jis yra hormonas ir jį reikia vartoti tik gydytojui rekomendavus. Paprastas kraujo tyrimas gali nustatyti, ar jums iš tikrųjų trūksta ir ar jums kasdien reikia didesnio nei įprasta vitamino D kiekio.

    AtsakytiPanaikinti