Gaivūs Medžio Kvepalai su Vaisių Natomis FM 824

CD Homme Cologne kvepalų analogai FM 824 internetu
PURE Royal 824 kvepalai vyrams. Tai puikus pasirinkimas kiekvienai dienai, nes yra skaidrus ir gaivus, neužgožiantis, tačiau palieka pastebimą ir malonų kvapo pėdsaką.
Kvapas prasideda citrusinių natų pliūpsniu, įskaitant laimą ir žaliąjį mandariną, kurie suteikia žvalios ir pakilios nuotaikos. Šį pradinį sprogimą papildo subtilus ir aromatingas kalendros prisilietimas, sukuriantis harmoningą ir gyvybingą mišinį.
Kvapui vystantis, atsiskleidžia medienos natų pagrindas. Šie baziniai akordai suteikia aromatui subtilaus ir elegantiško prisilietimo, pridedant jo bendrai kompozicijai gylio ir sudėtingumo.
Jis ypač tinka šiltesniam metų laikui, todėl yra idealus pasirinkimas pavasariui ir vasarai. Dėl gaivaus ir lengvo pobūdžio jis puikiai tinka dėvėti dieną, nesvarbu, ar vykstate į biurą, ar mėgaujatės atsitiktine išvyka su draugais.
Šis aromatas sukurtas šiuolaikiškam ir rafinuotam vyrui, vertinančiam nesenstančią eleganciją ir be pastangų reikalaujantį stilių. Tai įkūnija pasitikėjimą, rafinuotumą ir žaismingumą.
Derinkite jį su lengvu drabužiu, kad pagerintumėte savo išvaizdą ir mėgaukitės gaivinančia šio kvapo aura.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu galimai prilygsta Cd Homme Cologne kvepalų kvapui.

PURE Royal FM 824 kvepalų natos:
Galvos (Viršutinė) gaida: žaliosios citrinos odelė, žaliasis mandarinas.
Širdies (Vidurinė) gaida: greipfruto žiedas, cukruotas imbieras, geltonasis mandarinas.
Gilumos (Bazinė) gaida: vetiveris, baltasis muskusas, gintaro mediena.

Kvapas: medienos su vaisių nata.
Charakteris: gaivus, laisvas, permatomas
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170824


FM Kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390824

2 komentarai:

  1. Anonimiškas12:59

    Kvapas šiltas, tankus, apgaubiantis ir raminantis. Puikus kvapas rudeniui ir žiemai. Kvepalai žiemą nuostabiai kvepia ant vilnonių daiktų, likdami ant jų minkštu pagrindu, tarsi brangus drabužių aksesuaras.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas11:31

    Turiu beveik pilną kvepalų buteliuką. Dėvėjau kvepalus praėjusią savaitę ir, nors citrusai po truputį išnyksta, pagrindinės natos išlieka ir vis dar kvepia švariai ir puikiai ir išliko visą dieną, bent jau super arti.

    AtsakytiPanaikinti