Maisto Papildas Hair Skin Nails


Maisto papildai Hair Skin Nails, nutricode vitaminai plaukams
Maisto papildas plaukams, odai ir nagams. Jis padės atgaukite gražią ir nepriekaištingą odos išvaizdą. Galėsite džiaugtis sveikais ir stipriais nagais. Bei mėgaukitės blizgančiais ir kerinčiais plaukais.

Maisto papildas blizgantiems plaukams, švelniai odai ir sveikiems nagams


Ideali kompozicija stipriems, blizgantiems plaukams, švelniai odai ir sveikiems nagams. Pro-
Beauty formulė praturtinta variu, kuris įtakoja tinkamą plaukų pigmentaciją, geležimi, kuri padeda tinkamai aprūpinti organizmą deguonimi ir užtikrina tinkamą ląstelių atsinaujinimą bei augimą, ir cinku, kuris yra sudedamąja nagų audinių dalimi, bei vitaminu E ir granatų ekstraktu. Kompleksas papildytas alaus mielėmis, vitaminais A, B2, B6, B12 ir C, biotinu ir sieros aminorūgštimis, kurios teigiamai veikia plaukus, odą ir nagus.

Kaip vartoti maisto papildą Hair Skin Nails?


Maisto papildus FM Hair Skin and Nails vartoti po 1 tabletę per dieną. Užgerti vandeniu. FM maisto papildai nėra maisto pakaitalai.

Kiekis: 56 plėvele dengtos kapsulės
Kodas: 801005
Kaina: 29.11 €    vitaminai plaukams nagams ir odai

6 komentarai:

  1. Sveiki, kada gausite papildymą? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. FM Maisto Papildai18:15

      Labas. Jei domina, tai maisto papildas Hair Skin Nails yra prekyboje.

      Panaikinti
  2. Anonimiškas12:47

    Tikiuosi, kad šie plaukų, nagų ir odos vitaminai padės paskatinti plaukų augimą ir nustos slinkti.
    Kiek žinau maisto papildus reikia vartoti ilgą laiką, norint sužinoti, ar yra kokia nors nauda. Kiek domėjausi tai natūralus vitamino C šaltinis padeda palaikyti kolageno gamybą, kuris prisideda prie odos stangrumo ir elastingumo.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Lina17:18

    Geriausias maisto papildas plaukams, nagams ir odai. Aš jį naudojau 4 mėnesius, nagai sustiprėjo, o veido spalva labai pagerėjo. Po mėnesio naudojimo plaukai pradėjo slinkti rečiau, o nagai buvo mažiau trapūs. Dvejojau pirkti, bet apsisprendžiau ir nesigailiu. Rekomenduoju nusipirkti, nes matau teigiamą poveikį.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kamilė22:09

    Puikiai ir efektyviai veikia nagus ir plaukus. Mano nagai tapo stipresni nei anksčiau. Aš vartoju šį produktą tik keletą savaičių, ir mano nagai įgauna gražią išvaizdą nuo sulūžusių iki blizgančio, lygių ir stiprių. Oda ir plaukai yra geros būklės. Jei jums reikia pagalbos dėl plaukų, odos ir nagų, naudokite šį produktą. Tinkamas kainos ir kokybės santykis.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Anonimiškas20:45

    Mano plaukai slinko ir atrodė siaubingai, tada pradėjau vartoti šį maisto papildą ir naudoti apimties suteikiantį šampūną. Dėl šio derinio mano plaukai atrodo labai gražiai. Aš taip pat valgau nemažai kiaušinių. Taigi derinys tikrai sugrąžino mano plaukų apimtį ir tekstūrą.

    AtsakytiPanaikinti