Citrusiniai Aromatiniai Kvepalai Vyrams FM 452

Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme analogas FM 452 kvepalai
PURE 452 klasikiniai kvepalai vyramsŠis aromatas sujungia gaivias ir aromatines natas, kad sukurtų galingą ir dinamišką kompoziciją.
Kvapas atsiveria gyvybingų citrusinių vaisių pliūpsniu, įskaitant sultingą mandariną ir gaivią citriną, kurie akimirksniu suteikia energijos. Nusistovėjus kvapui, išryškėja aštrių juodųjų pipirų ir aromatingo kipariso širdies natos, kurios suteikia aromatui gilumo. Galiausiai kreminės tonka pupelės ir šiltos vanilės pagrindas suteikia jausmingą pėdsaką.
Šis kvapas ypač tinka šiltuoju metų laiku, todėl puikiai tinka pavasariui ir vasarai. Dėl savo gaivaus ir gyvo charakterio FM 452 kvepalai puikiai tinka dėvėti dieną, nesvarbu, ar einate į biurą, susitinkate su draugais ar leidžiate laiką lauke.
Jis skirtas šiuolaikiškam, savimi pasitikinčiam vyrui, kuris yra sportiškas ir dinamiškas. Kvapas patinka žmonėms, kurie laikosi aktyvaus gyvenimo būdo ir ieško aromato, kuris papildytų jų energingą asmenybę. Kvapas įkūnija nuotykius ir charizmą, todėl tinka įvairaus amžiaus vyrams.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivinančius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į Allure Homme Sport Eau Extreme kvepalų kvapą. 

PURE FM 452 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: aldehidai, mėta, citrusiniai vaisiai, vandens natos.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: Neroli aliejus, kedras, pipirai, kiparisas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: tongapupės, vanilė, vetiveris.
Kvepalai: citrusiniai su medienos nata.
Charakteris: stipriai gaivinantis, kibirkščiuojantis
FM 452 kvepalai įkvėpti Allure Homme Sport Eau Extreme aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100452
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme analogas FM 452 kvepalai

FM Kvepalų mėginėlis vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390452
Kaina: 00.41 €        FM 452 kvepalai įkvėpti Allure Homme Sport Eau Extreme kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas13:19

    Puikus kvapas. Praėjo šiek tiek laiko ir šis kvapas man patinka vis labiau ir labiau. Aromatas nėra iš paprastųjų, prie jo reikia priprasti. Kvapas gerai atsikleidžia rudenį. Apskritai tai malonus ir skanus aromatas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas14:27

    Kvapas labai malonus, tviskantis ir skanus. Asmeniškai man labai patinka ant odos. Dabar vasarą dažniausiai mėgstu tik jį, labai gaivus, labai atsparus.

    AtsakytiPanaikinti