Gėlių Kvapo Kvepalai Moterims FM 20

Victor Rolf Flowerbomb analogas kvepalai FM 20 internetu
PURE 20 gėlių aromato kvepalai moterimsTai kvepalai žiemai, turintys šleifą ir ilgai išliekantį kvapą. Jūs arba mylite šiuos kvepalus, arba ne.
Kvepalai garsėja savo gėlių sprogimu, sujungiant įvairių natų puokštę, kad sukurtų užburiantį kvapo potyrį. Kvapas atsiveria putojančiomis ir gaivinančiomis viršutinėmis natomis, įskaitant bergamotę ir juodąją arbatą, kurios pagyvina pojūčius. Kvepalams tobulėjant, atsiranda žavinga frezijų, magnolijų ir rožių širdis, suteikianti sodrią gėlių esenciją, kuri yra ir saldi, ir jausminga. Galiausiai pagrindinės pačiulių ir muskuso natos suteikia kompozicijai gilumo ir viliojimo.
Saldūs FM 20 kvepalai moterims, kurie pakels nuotaiką niūriomis rudens ir žiemos dienomis. Kvapas puikiai tinka dėvėti tiek dieną, tiek vakare, todėl tai yra universalus pasirinkimas bet kokiai progai. Kvepalai patinka toms moterims, kurios vertina kerinčio gėlių kvapo galią ir siekia padaryti ilgalaikį įspūdį.
Kvapo populiarumas liudija jo gundantį ir jausmingą pobūdį, todėl tai privalomas aromatas kiekvienai moteriai, kuri mėgsta kvepalus.
Kas įkvėpė sukurti šiuos saldžiai geidulingus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu prilygsta Flowerbomb. Iš gėlių kvapo sukomponuotas pavergiančiai veržlus kvepalų aromatas dvelkia aukštąja mada.

PURE FM 20 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: osmantas, juodoji arbata, bergamotė.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, frezija, magnolija, orchidėja.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, pačulis.
Kvapas: gėlių su rytietiška nata.
Charakteris: viliojantis, geidulingas
FM 20 kvepalai įkvėpti Flowerbomb aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100020
Kaina: 23.43 €        Victor & Rolf Flowerbomb analogas kvepalai FM 20 internetu 

FM Kvepalų testeriai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390020
Kaina: 00.41 €        FM 20 kvepalai įkvėpti Flowerbomb kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. FM Kvepalai Moterims16:10

    FM kvepalai PURE moteris ir merginoms. FM World kvepalai Pure kolekcija viena mėgiamiausia, nes pigu ir puiki FM kvepalų kokybė. FM Pure kvepalai išskirtinio skonio moerims už mažą kainą. Pigūs, geri, išskirtiniai, prabangūs, originalūs Federico Mahora kvepalai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. gėlių kvapo kvepalai moterims19:25

    Tai mano kalėdinė dovana. Tai saldūs, jausmingi, gražūs, gėlių rytietiški kvepalai moterims. Jei mėgstate gėles, šie kvepalai kaip tik jums. Vienas iš nedaugelio kvapų, kuriuos vis dar galiu užuosti ant savęs dienos pabaigoje. Kiekviena moteris turi savo mėgstamą kvapą, tačiau šis kvapas yra mano mėgstamiausias.

    AtsakytiPanaikinti