PURE 237 Rytietiški Kvepalai su Vaisių Nata

Christina Aguilera analogas FM 237 rytietiški kvepalai internetu
FM 237 rytietiški kvepalai moterims. Kvepalai yra vaisiniai su saldžia vanile, kuriose vaisių gaivumas derinamas su guodžiančiu vanilės saldumu. Šis aromatinis mišinys sukuria provokuojantį ir koketišką kvapą.
Kvepalai atsiveria gaivių ir vaisių akordų pliūpsniu. Kvapams vystantis, pradeda ryškėti subtilios gėlių natos, suteikiančios kompozicijai koketiškumo ir elegancijos. Galiausiai šiltas ir provokuojantis pagrindas užbaigia aromatą, palikdamas ilgalaikį įspūdį.
Dėl gaivių, gėlių ir šiltų natų jis tinka įvairiems sezonams ir progoms. Dėl saldaus ir gyvo charakterio FM 237 kvepalai ypač tinka pavasariui ir vasarai, kai saulė šviečia ryškiai, o gamta žydi tiesiog klesti aplinkui. Tačiau šilti ir koketiški atspalviai taip pat yra puikus pasirinkimas jaukiems rudens vakarams.
Moteris, kuri dėvi šiuos vaisinius, saldžius vanilės kvepalus, pasitiki savimi, tačiau yra prieinama ir mėgsta išreikšti savo asmenybę pasirinkdama šį aromatą. Laiko neįveiktas kvapas, gali akimirksniu sužadinti jausmus ir niekada neleisti jiems išblėsti.
Kas įkvėpė sukurti šiuos provokuojančius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu panašūs į Kristina Aguilera kvepalus.

PURE FM 237 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: egzotiniai vaisiai, juodieji serbentai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: bijūnas, jazminas, slyva.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, muskusas, ambra.
Kvapas: rytietiški kvepalai su vaisių nata.
Charakteris: provokuojantis, koketiškas
FM 237 kvepalai įkvėpti Christina Aguilera aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100237
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Christina Aguilera analogas FM 237 rytietiški kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėliai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390237
Kaina: 00.41 €        FM 237 kvepalai įkvėpti Christina Aguilera kvepalu aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas19:52

    Kvapas labai malonus ir brangus. Labai aiškiai jaučiami serbentai, slyvos ir kai kurie saldūs vaisiai. Viską suminkština vanilė. Jau sunaudojau kelis kvepalų buteliukus, šį kvapą nešioju bet kuriuo metų laiku. Nors tinkamiausias laikas tam – vasara. Būtent vasarą išryškėja vanilė ir serbentai, kurie kartu yra tiesiog nuostabūs.

    AtsakytiPanaikinti